dmb5 pisze:szkoda, że niema wpisanych zjazdów spotkań itp.
kooba pisze:Dlatego wybrałem projekt kalendarza z miejscem na własne zapiski, aby każdy mógł wpisać co chce.
cuubbee pisze:kooba pisze:Dlatego wybrałem projekt kalendarza z miejscem na własne zapiski, aby każdy mógł wpisać co chce.
z całym szacunkiem dla Twojej pracy, ale jeśli płace za kalendarz to chciałbym mieć możliwość akceptacji projektu, a nie że teraz jest możliwość podglądu projektu kiedy kalendarze są zamówione, bo mnie na przykład kalendarz się nie podoba, jest po prostu brzydki kolorystycznie, a miejsce na wpisywanie notatek jak dla mnie jest pomyłką. Kalendarz to kalendarz a nie notatnik.
cuubbee pisze:z całym szacunkiem dla Twojej pracy, ale jeśli płace za kalendarz to chciałbym mieć możliwość akceptacji projektu, a nie że teraz jest możliwość podglądu projektu kiedy kalendarze są zamówione, bo mnie na przykład kalendarz się nie podoba, jest po prostu brzydki kolorystycznie, a miejsce na wpisywanie notatek jak dla mnie jest pomyłką. Kalendarz to kalendarz a nie notatnik.
kooba pisze:Zapraszam do organizacji kalendarza FKN na 2016, a właściwie to może być i alternatywny na 2015. Będziesz miał wtedy nie tylko możliwość akceptacji, a nawet wyboru i przygotowania projektu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości