W dniu dzisiejszym zauroczyła mnie Skoda 120 GLS z '83, która powiem szczerze, że może zostać w niedalekiej przyszłości moim holownikiem

__ArroW__ pisze:W dniu dzisiejszym zauroczyła mnie Skoda 120 GLS z '83, która powiem szczerze, że może zostać w niedalekiej przyszłości moim holownikiem![]()
![]()
naal pisze::?__ArroW__ pisze:W dniu dzisiejszym zauroczyła mnie Skoda 120 GLS z '83, która powiem szczerze, że może zostać w niedalekiej przyszłości moim holownikiem![]()
![]()
Oj powiem Ci że też myślę o czymś starym i z duszą. Chyba jednak narazie wygrywa wartburg
Murano pisze:A sprawdzałeś DMC, montaż haka itd...?
Silnik z tyłu ma swoje ograniczenia.
Ale pomysł super tylko sam jestem ciekaw strony technicznej. Przyznam szczerze, że nigdy nie widziałem zaprzęgu ze 120-ką
__ArroW__ pisze:Skoda 120 GLS z '83
__ArroW__ pisze:W dniu dzisiejszym zauroczyła mnie Skoda 120 GLS z '83, która powiem szczerze, że może zostać w niedalekiej przyszłości moim holownikiem![]()
![]()
dzin1975 pisze:__ArroW__ pisze:W dniu dzisiejszym zauroczyła mnie Skoda 120 GLS z '83, która powiem szczerze, że może zostać w niedalekiej przyszłości moim holownikiem![]()
![]()
Only 125p!!!
No ale ja mam wyprany mózg....
A poważnie,użytkowałem taką,krótko,bo krótko,ale jednak.Zajefajny wóz,wygodny.Z chłodzeniem poradziłem sobie w ten sposób,że wrzuciłem większą chłodnicę.Kompletnie nie mam pojęcia od czego....Wypłukałem octem układ chłodzenia,wymieniłem węże gumowe.Problem z grzaniem ustapił.Teraz łatwiej,można zamówić chłodnice o takich samych wymiarach,jak oryginał,ale grubszą,z większym przekrojem kanalików.Do tego wentylator odpalany z kabiny,i czujnik temp,niezależny od oryginału.Oryginalny trochę za póżno pokazywał...
Pochwal się jak kupisz.
Ale najlepiej 125p![]()
naal pisze:spocony jak pedofil w Smyku.
kooba pisze:Halo, modetacja. Czy ta dyskusja nie powinna być przeniesiona do tematu o holownikach?
Wróć do „Samochody Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości