reflexes pisze:Foka trochę słaba do mojej przyczepki to raz, lata swoje też już ma to dwa, ruda ją wciąga niemiłosiernie to trzy. Mechanicznie jest sprawna ale w blacharza niestety trzeba zainwestować.
reflexes pisze:teraz na codzień jeżdżę niebieskim matizem, którego kupiłem żonie a ona nie chce nim jeżdzić)
stachu_gda pisze:Nie ma chowania się
reflexes pisze: chciałem mieć fajnego czarnego suva
Nacia pisze: ja mam ciemne auto i złoszczę się ciągle, że brudne, zakurzone![]()
Ale auto bardzo fajne
reflexes pisze:stachu_gda pisze:Nie ma chowania się
Teraz to już historia![]()
Foka fajna jest i nawet przez chwilę myślałem, że zostawimy ją dla żony ale ona mówi, że chce coś mniejszego, bo to tylko do miasta więc i matyz i foczka idzie do ludzi, a za to będę jej szukał jakiejś fajnej polówki, corsy czy innej fiesty.
sterciu pisze:reflexes pisze:stachu_gda pisze:Nie ma chowania się
Teraz to już historia![]()
Foka fajna jest i nawet przez chwilę myślałem, że zostawimy ją dla żony ale ona mówi, że chce coś mniejszego, bo to tylko do miasta więc i matyz i foczka idzie do ludzi, a za to będę jej szukał jakiejś fajnej polówki, corsy czy innej fiesty.
Ja tam mogę polecić Yarisa , II generacja z silnikiem 1.0 na miasto jest wystarczająca.. tylko trafic coś co nie jezdzilo w jakiejs flocie jest cięzko niestety....
dzin1975 pisze:
U nas w tym roku tak...3.0 v6 141 kucyków oczywiście lpg,daje rade....
Wróć do „Samochody Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość