Nasze Holowniki
Re: Nasze Holowniki
Ok już odczułem różnicę lpg zamontowałem miesiąc przed kupnem przyczepy. Dzięki, a wakacje są raz w roku i nie ma co oszczędzać za badzo.....

-
rycho_cc pisze:Wielkie dzięki za odp. Mam zamiar odciążyć cepkę ile się da. Już pozbyłem się szafki z kuchenką i zlewem. Zgodnie z przepisami na remont
z jednego zaprzyjaźnionego forum ,,wyprułem" wszystko z podłogą, oknami i odpadającą tapicerką ścian. Nie wiem tylko, czy nowy wystrój nie będzie cięższy od starego? Preferuję raczej spokojną jazdę, więc autostrady będziemy starać się omijać. Po remoncie czyli za jakieś 6-7 miesięcy sprawdzimy co i jak.
Nie zapominaj, że w Przyczepie zasadniczo meble stanowią kilka % wagi. natomiast ważna sprawa - przód przyczepy - czyli tu gdzie jest szafka i narożnik lub toaleta ( winna być znaczcie cięższa niż tył. dociążenie kuli optymalnie winno wynosić ok. 50kg. Jeśli przód przyczepy nie będzie dociążony, to jazda stanie się udręką - miałem taką przyczepę N 126 NT - kangurzy styl.
Dzięki za cenną uwagę. Po remoncie wypróbuję jak zachowuje się zestaw na drodze ( przed ruszeniem w trasę).
pozdrawiam
pozdrawiam

A u mnie duet N126n =>Honda Accord Aerodeck 2,0 ies 136 koników przejechały 320.000km .A w tym roku została pełnoletnia 

Należę do grona ludzi którzy wola rano budzić się z zakwasami niż z kacem .
Pojemna staruszka
Należę do grona ludzi którzy wola rano budzić się z zakwasami niż z kacem .
- markos
- Lokalizacja: Witeradów /OLKUSZ /renault espace IV 1,9 dci - N 126 N
Renault Espace IV 1,9 dci 116 kucyków , srednie spalanie z przyczepa w 2013 8,5 L na 100km cykl mieszany
Slawol74 pisze:Pojemna staruszka
Jakoś tak mi się skojarzyło:
Klajster Miasto i Kraj
a mój wspaniały, dynamiczny (jak tirem ze żwirem) i niezniszczalny ford (gówno wort) mondeo mk2 1.8 td zrypał się przed dwoma tygodniami... już prawie podwoiłem jego wartość podczas tej naprawy i wciąż w czarnej dupie ... dzisiaj okazało się, że pompiarz się nie wykazał ... i dalej martwy... a mówili koledzy :"nie kupuj auta na "F"... i weź se nie wypij uczciwy człowieku...
... dzisiaj pociesza mnie Stoch i jegermeister... a od poniedziałku MZK
ps. nie to żebym pytał "co robić?" ... tak po prostu wyżalić się chciałem...
... dzisiaj pociesza mnie Stoch i jegermeister... a od poniedziałku MZK

ps. nie to żebym pytał "co robić?" ... tak po prostu wyżalić się chciałem...

To napisałem ja, dworek 

Dworek ja tez takiego mialem zeby zobaczyc jaki jest na prawdę a nie wieżyć w mity i wspominam go całkiem fajnie. Ba mało, przecież sobie po nim kupiłem tego ST. Po jakimś czasie kupiłem Lagunę żeby znowu zobaczyć jakie to królowe lawet i znowu się zawiodłem śmiga do dziś. Kupiłem też jakiś czas temu za śmieszne pieniądze Lancia Kappe bo to to się dopiero psuje a części jakie drogie. Najlepsze są opinie ludzi którzy chyba siedzą na bezrobociu i te opinie piszą w necie a w samochodzie to nawet chyba nigdy nie siedzieli.
"dzyń, dzyń, dzyń"
stico80 pisze:... Lancia Kappe bo to to się dopiero psuje a części jakie drogie....
mam w swoim dorobku zawodowym rok pracy w ASO FIAT / AlfaRomeo / LANCIA, moje doświadczenia z Kappą są bardzo pozytywne (spotkałem raz nawet rarytas -dwudrzwiową Kappa Coupe

...ale puki co to dla mnie ford gówno wort i wiem że to odczucie subiektywne ale taki nastrój mam w tej chwili i tyle

To napisałem ja, dworek 

ford gówno wort ...... Dworek zobaczysz jak go zrobisz bo teraz to masz myśli takie " no pierd...ne bydle znowu się zjeba..o mam go kur.a dosyć jak go zrobię to od razu go sprzedam"
Po remoncie będzie" Nie no całkiem fajny ten mój ford gówno wort, hmm sprzedam ale co ja kupie hmm a teraz to przecież wszystko porobione hmmm chyba nim jeszcze pojeżdżę"
I taki stan będzie trwał do kolejnego remontu bo jak znowu do niego dojdzie to będzie stan ten ( no pierd...ce bydle znowu się zjeb........... go sprzedam)
Po remoncie będzie" Nie no całkiem fajny ten mój ford gówno wort, hmm sprzedam ale co ja kupie hmm a teraz to przecież wszystko porobione hmmm chyba nim jeszcze pojeżdżę"
I taki stan będzie trwał do kolejnego remontu bo jak znowu do niego dojdzie to będzie stan ten ( no pierd...ce bydle znowu się zjeb........... go sprzedam)
"dzyń, dzyń, dzyń"
Wróć do „Samochody Niewiadówek”