zundapp600 pisze:Ale wiem o czym piszę![]()
posiadam Jeep-a 5,9 benzyna
martcin pisze:Czy ktoś może wie jaką DMC przyczepy z hamulcem i bez może ciągnąć Honda Civic VI generacji (1995-2001). Zastanawiam się nad kupnem,ale muszę brać pod uwagę uciąg
martcin pisze:Czy ktoś może wie jaką DMC przyczepy z hamulcem i bez może ciągnąć Honda Civic VI generacji (1995-2001). Zastanawiam się nad kupnem,ale muszę brać pod uwagę uciąg
zundapp600 pisze:Teraz próbuję ciągać Niewiadówkę takim kombi-nezonem !
Wrażenia z pierwszych prób niezłe![]()
Tylko żeby nie ten apetyt na ON
zundapp600 pisze:Teraz próbuję ciągać Niewiadówkę takim kombi-nezonem !
Wrażenia z pierwszych prób niezłe![]()
Tylko żeby nie ten apetyt na ON
Wojaak32 pisze:Też mi taki kombi-nezon cały czas chodzi po głowie, tylko nie mam jeszcze pomysłu jak taki zakup usprawiedliwić![]()
Mój 3.0 turbodiesel, 210 koni, około 12,5l na 100wkę na tempomacie, z tym że załadowany, przyczepka załadowana i jeszcze trumna na dachu.
sikor32 pisze:Wojaak32 pisze:Też mi taki kombi-nezon cały czas chodzi po głowie, tylko nie mam jeszcze pomysłu jak taki zakup usprawiedliwić![]()
Mój 3.0 turbodiesel, 210 koni, około 12,5l na 100wkę na tempomacie, z tym że załadowany, przyczepka załadowana i jeszcze trumna na dachu.
Jaki 3 litrowy turbodiesel ma 210 kucy?
PS. Właśnie kupiłem okulara 3,0 178 KM, mój 75 KM przeprowadził się nad morze...
jedrek101 pisze:sikor32 pisze:Wojaak32 pisze:Też mi taki kombi-nezon cały czas chodzi po głowie, tylko nie mam jeszcze pomysłu jak taki zakup usprawiedliwić![]()
Jaki 3 litrowy turbodiesel ma 210 kucy?
PS. Właśnie kupiłem okulara 3,0 178 KM, mój 75 KM przeprowadził się nad morze...
toyota land cruiser
Wróć do „Samochody Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości