Uchwyt do telefonu
Re: Uchwyt do telefonu
O super, w Ciechocinku chętnie przymierzę czy będzie pasowało do kijanki. Zawsze to lepiej 40 zapłacić, a nie jak radził Murano tysiaka

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Wiesz jak to jest.
Chcesz dobrze i szybko- nie będzie tanio itd....
Myślałem, że inwestujesz nadwyżki z Chateau'nki
Najważniejsze, że masz obraz rynku.
Murano pisze:Wiesz jak to jest.
Nadwyżki
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
reflexes pisze:Murano pisze:Wiesz jak to jest.
Nadwyżki. Ty to potrafisz rozbawić człowieka.
![]()
Dzień Dobry
- stachu_gda
- Fanklubowicz

Tomek pierwsza sprawa to taki z drutem w środku jak pokazałeś to najgorsze rozwiązanie. Najlepiej masywny sztywny z krótkim jednak ramieniem. Ważne przy doborze aby łapki ściskające telefon były wystarczająco długie (nie wszystkie telefony są płaskie z tyłu).
Nie warto kupować najtańszego za 20 zł. Powiem Ci że ja kupiłem w jakimś euro rtv czy mediaexpert w cenie około 50 - 60 zł i okazał się być bardzo dobrym produktem.
Kolejna rzecz - nie spotkałem się z uchwytem, który jeżdżąc rok, dwa czy trzy na szybie, którejś zimy by w końcu nie odpadł na silnym mrozie
Nie warto kupować najtańszego za 20 zł. Powiem Ci że ja kupiłem w jakimś euro rtv czy mediaexpert w cenie około 50 - 60 zł i okazał się być bardzo dobrym produktem.
Kolejna rzecz - nie spotkałem się z uchwytem, który jeżdżąc rok, dwa czy trzy na szybie, którejś zimy by w końcu nie odpadł na silnym mrozie
stachu_gda pisze:Kolejna rzecz - nie spotkałem się z uchwytem, który jeżdżąc rok, dwa czy trzy na szybie, którejś zimy by w końcu nie odpadł na silnym mrozie
No i to jest kolejny problem. Powiem, że mocno zastanawiam się nad takim mocowanym w szczelinę od CD. Z CD nie korzystam, bo mam USB, telefon będzie blisko ręki i może w końcu stabilny.
- stachu_gda
- Fanklubowicz

reflexes pisze:stachu_gda pisze:Kolejna rzecz - nie spotkałem się z uchwytem, który jeżdżąc rok, dwa czy trzy na szybie, którejś zimy by w końcu nie odpadł na silnym mrozie
No i to jest kolejny problem. Powiem, że mocno zastanawiam się nad takim mocowanym w szczelinę od CD. Z CD nie korzystam, bo mam USB, telefon będzie blisko ręki i może w końcu stabilny.
Chyba nie jest to wielki problem. Wg mnie wystarczy przed zimą zdjąć, odtłuścić powierzchnię szyby i przyssawki i zamontować na nowo.
Z takim do CD się nie spotkałem, ale będzie Ci chyba przysłaniał radio/przyciski/wyświetlacz.
I tak robisz co roku?
Ja w sumie tego problemu jeszcze nie miałem, bo raczej żaden uchwyt u mnie tyle nie wisiał na szybie
Ja w sumie tego problemu jeszcze nie miałem, bo raczej żaden uchwyt u mnie tyle nie wisiał na szybie
- stachu_gda
- Fanklubowicz

Nie, po prostu liczę się z tym że raz do roku odpadnie 
Teraz mam auto bez alarmu to mi to w ogóle nie przeszkadza.
stachu_gda pisze:
Co ma wspólnego alarm z uchwytem...?
- stachu_gda
- Fanklubowicz

To że zdarzało się że się włączał alarm jak uchwyt odpadł z hukiem
.
O matko.....!
- kooba
- Administrator

- Kontaktowanie:
Moja firma postawiła na uchwyty Samsunga. Są we wszystkich samochodach rotacyjnych. Biorąc pod uwagę, że te auta nie jeżdżą tylko w święta to wynik używania 2 lata i nadal są dobre jest więcej niż bardzo dobry. Przy okazji powiem, że są bardzo wygodne w użytkowaniu bo przycisk zwalniający jest od tylu.
Niewiadów N126n
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
RollerTeam Kronos 284TL
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
RollerTeam Kronos 284TL
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
kooba pisze:Moja firma postawiła na uchwyty Samsunga. Są we wszystkich samochodach rotacyjnych. Biorąc pod uwagę, że te auta nie jeżdżą tylko w święta to wynik używania 2 lata i nadal są dobre jest więcej niż bardzo dobry. Przy okazji powiem, że są bardzo wygodne w użytkowaniu bo przycisk zwalniający jest od tylu.
i to są chyba jedne z lepszych i bardziej stabilnych tylko wkładanie telefonu w niego jest denerwujące
Burstner Ventana 400 ts
N 126 NL
była - N 250
była NIEWIADÓW SKŁADANA ŁÓDŹ WĘDKARSKA TYP 10
N 126 NL
była - N 250
była NIEWIADÓW SKŁADANA ŁÓDŹ WĘDKARSKA TYP 10
Wróć do „Samochody Niewiadówek”