Alfę oddał mamie a sam kupił BMW i się zaczęło ...... szybciutko sprzedawał. Jakie auta najczęściej są wybierane na bazę do kampera? ano fiat

dworek pisze:Patrzę Tomku w ten wątek od samego początku i chciałbym pomóc, poradzić, wszak to moja branża ale...
...no właśnie.
Wszystkie auta się psują (dla mnie na szczęście)
Każde da się naprawić, tańsze za mniej, droższe za więcej... naprawy tych najdroższych często kosztują tyle co Wy na zakup auta chcecie wydać.... najwyższą fakturę za naprawę auta jaką wystawiłem to było jakieś nieco ponad 50 tys.PLN i bynajmiej nie była to naprawa po stłuczce, i auto po tej naprawie nie było ani młodsze, ani szybsze, ani ładniejsze... tyle że znów zaczęło jeździć.
Myślę, że najważniejsze jest to, żeby Wam się podobało, żeby było tym, które chcecie.
W lubiane auto łatwiej pieniądze włożyć, co na pewno Was nie ominie, w końcu armie inżynierów pracują nad tym... aby koniunktura branży motoryzacyjnej się kręciła....
rogaldo1986 pisze:Ja powiem, że za głowę się łapię jak widzę, do czego zmierza motoryzacja. I zastanawiam się, czym my za 10,20 lat będziemy jeździć? Osobiście mam raczej małe zaufanie do aut powyżej 2000r...... Może i stare autko mam, ale rękę sobie dam uciąć, że przejeździ niejedno młodsze
Wróć do „Samochody Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości