I teraz ciekawostka, będzie działać z przetwornicy

Więcej fotek łącznie z wymiarami tutaj
Diak pisze:Szukam Poloneza Borewicza jako holownik do przyczepkiMoże ktoś z was ma taki sprzęt lub wie, że ktoś chce sprzedać. Będę bardzo wdzięczny za każdą informację.
t9radek pisze:Diak pisze:Szukam Poloneza Borewicza jako holownik do przyczepkiMoże ktoś z was ma taki sprzęt lub wie, że ktoś chce sprzedać. Będę bardzo wdzięczny za każdą informację.
Widziałem takiego w Gdyni, kolor ciemny pomarańczowy. Stał w salonie aut używanych euro-car na ul. Morskiej 491. Tablice zabytkowe. Na cene nie zwróciłem uwagi, bo mnie nie interesował.
Jako że mieszkam niedaleko, podjade jutro i sprawdzę cene.
Diak pisze:Szukam Poloneza Borewicza jako holownik do przyczepkiMoże ktoś z was ma taki sprzęt lub wie, że ktoś chce sprzedać. Będę bardzo wdzięczny za każdą informację.
bania pisze:Diak pisze:Szukam Poloneza Borewicza jako holownik do przyczepkiMoże ktoś z was ma taki sprzęt lub wie, że ktoś chce sprzedać. Będę bardzo wdzięczny za każdą informację.
W Puławach dziadek ma lub miał do sprzedania - kolor czerwony, pierwszy właściciel, stoi w garażu na dywanie, przykryty kocami. Jeśli będziesz zainteresowany to mogę podjechać załatwić telefon do gościa.
Wróć do „Hobby Fanklubowiczów”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość