P.S. Nikon

P.S.2 zdjęcie nie ja robiłem a jedynie asystowałem

?waldis pisze:Żenuła.
Robcio pisze:Ja tam na fotografii sie nie znam i jeszcze mam canon'a, ale co to znaczy?waldis pisze:Żenuła.
oko pisze:Odgrzeję kotleta.
Tak jak niektórzy napisali, zdjęcie to można nawet pudelkiem po butach zrobić. Zresztą od tego się zaczęło - camera obscura.
Jako nastolatek robiłem zdjęcia zawzięcie. Najpierw AMI 6, potem SMEHA 8, ZENIT 11 a teraz stary już FUJI FINEPIX S8100 fd i telefon. Analogi produkowałem sam za pomocą powiększalnika KROKUS. Pamiętam, jak pierwszy raz kupiłem papier fotograficzny. Czekając na pekaes do mojego miejsca zamieszkania, korciło mnie, żeby zajrzeć do pudełka i sprawdzić jak ten papier wygląda. Ha, ha. Całe szczęście oparłem się pokusie.
stachu_gda pisze:Ale pamiętam, jako dzieciak, jak byłem mega zajarany robieniem odbitek w ciemni. Krokus 35 z obiektywem od Zenita, kuwety, suszarka do odbitek. Super zabawa. Myślę że temat wróci do łask i niedługo będzie na to moda.
kooba pisze:Zgadzam się z wami, że fotografia cyfrowa to już nie to samo co analogowa.
Wróć do „Hobby Fanklubowiczów”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości