PRL
- Tata Kazika
- Fanklubowicz
Re: PRL
Posiadam trzy takie biurka. Ktoś chętny?
- Tata Kazika
- Fanklubowicz
Jumpman pisze:Do oddania/sprzedania? Gdzie?
97-320 Wolbórz
Dasz 0,5 jakiegoś trunku i będzie ok

Żeby to zdało egzamin to albo deflektor albo bagażnik, bo jedno wyklucza drugie.Murano pisze:Dziś klasyka karawaningowej motoryzacji PRL...
Gadżet, mityczny ekonomizer jazdy z przyczepą...
Czekał na reanimację długo i się doczekał![]()
Spojler aerodynamiczny.
Odnowiony czeka na debiut w tym sezonie.
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Murano pisze:RAFALSKI pisze:Bajka
A gdyby taśmy się znudziły to zawsze jest możliwość podpięcia telefonu przez taką kasetkę z kablem, zresztą pewnie taką posiadasz.
Nie posiadam bo nigdy nie była mi potrzebna ale zawsze można zanabyć... Kaset sam wiesz, że mam sporo, z pół bagażnika bym zapakował więc przy czasie spędzonym za kierownicą na kilka lat wystarczy.
Już nie mogę się doczekać!
Jak Cię spotkam to dostaniesz

Wrzucam do auta żeby zawsze było ze mną. Jak bym nie pamiętał to się upomnij.
kooba pisze:Murano pisze:RAFALSKI pisze:Bajka
A gdyby taśmy się znudziły to zawsze jest możliwość podpięcia telefonu przez taką kasetkę z kablem, zresztą pewnie taką posiadasz.
Nie posiadam bo nigdy nie była mi potrzebna ale zawsze można zanabyć... Kaset sam wiesz, że mam sporo, z pół bagażnika bym zapakował więc przy czasie spędzonym za kierownicą na kilka lat wystarczy.
Już nie mogę się doczekać!
Jak Cię spotkam to dostaniesz
Wrzucam do auta żeby zawsze było ze mną. Jak bym nie pamiętał to się upomnij.
20230212_182609.jpg
Miłe.
Na dniach odbieram Wiraż z przestrajania

Tata Kazika pisze:Jumpman pisze:Do oddania/sprzedania? Gdzie?
97-320 Wolbórz
Dasz 0,5 jakiegoś trunku i będzie ok
"cena" kusząca bardzo, lokalizacja w zasadzie też nie jest głupia. Trzeba by tylko znaleźć jakieś kilka godzin na taki wypadzik. Jak tylko trafi mi się trasa na W-awe, to dam znać, może się uda.
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Dzień niech będzie dobry.
Czytając posty tego tematu nabrałem chęci na starocie.
Dałem do srevisu stary magnetofon ZK 120 który mnie troszkę skubnął po kieszeni.
Szukam do niego nagranych szpul [taśm magnetofonowych] Mam ich kilka nagranych i czystych. Kiedyś dorastająca córa przegrała mi moje nagrania na taki dysko nie po mojej muzyce.
Może ktoś ma na zbyci nagrania na taśmach i chciałby mnie wspomóc to jestem na tak, odkupię, odbiorę itp. itd.
Czytając posty tego tematu nabrałem chęci na starocie.
Dałem do srevisu stary magnetofon ZK 120 który mnie troszkę skubnął po kieszeni.

Może ktoś ma na zbyci nagrania na taśmach i chciałby mnie wspomóc to jestem na tak, odkupię, odbiorę itp. itd.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
Lampowiec w oryginalnym i pięknym stanie z magicznym "okiem" sygnalizującym gotowość lamp do pracy. Skala chodzi, szumi niestety nie łapie żadnej fali. Ciekawostką jest ferrytowa antena zabudowana w obudowie.
-
Podłączałeś jakąkolwiek antenę? Nawet kawałek drutu? Te radia nie grzeszyły czułością więc nawet dotknięcie palcem do gniazda anteny potrafiło je ożywić. I szukaj raczej na zakresach średnich i krótkich - zagranica. Bo na długich to tylko Jedynka na 225 kHz z Solca Kujawskiego i ewentualnie rumuńskie Aktualności na 135 kHz z Braszowa..
I oczywiście przedmuchaj całość i delikatnie umyj lampy żeby nie smażyły kurzu
I oczywiście przedmuchaj całość i delikatnie umyj lampy żeby nie smażyły kurzu

Życzmy sobie miłego dnia !
Wróć do „Hobby Fanklubowiczów”