Mapka użytkowników forum
Mapka użytkowników forum
Post usuniety
Ostatnio zmieniony piątek, 8 mar 2013, 17:32 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Mapka użytkowników forum
Ciekawe rozwiązanie, a jak wygląda to ze strony technicznej.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Post usuniety
Ostatnio zmieniony piątek, 8 mar 2013, 17:33 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
Pomysł bardzo mi się podoba... nie którzy z kolegów mieszkają w mniej znanych miejscowościach i dzięki takiej mapce , można łatwo ich znaleźć.
życie jak droga, kiedyś się kończy...
serek pisze:Pomysł bardzo mi się podoba... nie którzy z kolegów mieszkają w mniej znanych miejscowościach i dzięki takiej mapce , można łatwo ich znaleźć.
zundapp600 pisze:Kotek - nie mam pojęcia jestem tylko tam użytkownikiem , ale pewnie nasze Adminy coś wymyślą
kotek pisze:Ciekawe rozwiązanie, a jak wygląda to ze strony technicznej.
znalazłem ten dodatek ale na ten moment nie pasuje on do naszego forum - nasze to 3 a dodatek jest napisany dla wersji 2, poszukuję pomocy na forach o modyfikowaniu forum, więc może coś mi z tego wyjdzie...
Bartku w Tobie siła i nadzieja nasza...
życie jak droga, kiedyś się kończy...
Post usuniety
Ostatnio zmieniony piątek, 8 mar 2013, 17:33 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
- ddkrzysztof
- Fanklubowicz
Bartek jest naszym przewodnikiem i zrobi nam mapę 

Zabawne jak mało ważna jest Twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę,
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
zundapp600 pisze:Chyba swoją propozycja sporo namieszałem . Może istnieje coś bardziej przyjaznego od strony roboczej ?????? . Tylko ja się na tym kompletnie nie znam. Z drugiej strony to rozwiązanie mi osobiście się podoba . Po wejściu na mapę od razu widać Kogo mamy za sąsiada , gdzie jest Nas najwięcej . No i planując wyjazd można sprawdzić kto jest po drodze - to tak w razie czegoś
Pomysł jest bardzo fajny i wart realizacji - spróbuję pokombinować ale nie wim czy coś z tego wyjdzie z tej prostej przyczyny że wersje dodatku i naszego forum nie są zgodne
kotek pisze:Bartosz, wierzymy w ciebie.
Eeee tam, pewnie mu się nie uda

tutaj jest tez mapka nie wiem czy 2 czy 3 ale moze sie przyda http://forum.tempra.org/map.php
POZDRAWIAM
pawcar pisze:tutaj jest tez mapka nie wiem czy 2 czy 3 ale moze sie przyda http://forum.tempra.org/map.php
to jest dokładnie ten sam dodatek, co wcześniej - poszukuję plików do instalacji, a to już jest gotowe rozwiązanie i od strony technicznej nie mam do niego dostępu
Post usuniety
Wróć do „Wasze opinie na temat forum oraz strony”