stachu_gda pisze:O ja bardzo popieram tę ideę. Mi na zlocie bardzo pomogło w integracji to że mam mordę na awatarzeDzięki temu byłem identyfikowalny.
Niestety mam słabą pamięć do twarzy i części poznanych na zlocie bardzo miłych ludzi nie kojarzę z nickami.
Z Tobą Makareno niestety nie pogadałem o menażkach i czajniczkach mimo że staliśmy prawie koło siebie
Mr.Makarena pisze:Ale wierszyk o menazkach Ci sie podobal ?:-)
Benior pisze:Jak dal mnie strusie pędziwiatry czy szwejki z piwem są wystarczające. Bardziej bym wolał aby były wpisane miejscowości. Co do facjaty to wolę cały rok was nie męczyćNa zapamiętanie i poznanie najlepsze są spotkania ..... a co niektórzy mają jeszcze fejsbunia
stachu_gda pisze:O ja bardzo popieram tę ideę. Mi na zlocie bardzo pomogło w integracji to że mam mordę na awatarzeDzięki temu byłem identyfikowalny.
Niestety mam słabą pamięć do twarzy i części poznanych na zlocie bardzo miłych ludzi nie kojarzę z nickami.
Z Tobą Makareno niestety nie pogadałem o menażkach i czajniczkach mimo że staliśmy prawie koło siebie
naal pisze:A tak bardzo chciałem Ci Stachu pokazać jak montować lusterka na błotniki do Focusa ale w sobotę byłem ciężko osiagalnya w niedzielę rano już Cię nie było
Axtiff pisze:Ja się ostatnio spotkałem z sytuacją że użytkownik forum mnie na kempingu poznał. Na każdym forum mam swoją brzydką facjatę bo jak piszę blog to chce pod każdym swoim słowem podpisywać się sobą. Biorę odpowiedzialność za swoje słowa dzięki temu. O albo Stachu, od początku na forum pisał ze mną i " tego w kapeluszu" już moja żona rozpoznaje
stachu_gda pisze:
Mam nieodparte wrażenie że my faceci którzy się tu udzielamy dość mocno katujemy swoje kobiety gadaniem o forum niewiadówkach itp.
Axtiff pisze:stachu_gda pisze:
Mam nieodparte wrażenie że my faceci którzy się tu udzielamy dość mocno katujemy swoje kobiety gadaniem o forum niewiadówkach itp.
Twoje wrażenie jest całkowicie trafnena szczęście moja żona towarzyszyła mi od początku w temacie
świadomie wybrała ze mną niewiadówkę... (zapewne po tym jak w kółko ględziłem o niej)
teraz pyta się co i jak, interesuje się tym chociaż oczywiście nie w takim stopniu jak my
dobrze, że mogę i z nią o tym pogadać. Skarb! ;P
Wróć do „Wasze opinie na temat forum oraz strony”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości