Cześć,
Moja firma właśnie podjęła decyzję o wypuszczeniu na wolny rynek produktu, który jeszcze niedawno był dedykowany dla jednego z naszych klientów i działa tam od 2004 roku, a w 2013 przeszedł pełny lifting technologiczny i wizualny.
Może jest wśród nas ktoś, kto zarządza grafikami pracowników i akurat może ten system zdecydowanie ułatwi mu pracę.
Obecnie na systemie pracuje około 300 użytkowników planujących i rozliczających pracę około 7500 pracowników.
Filmik reklamowy
Więcej informacji na stronie firmowej
Jak będziecie rozmawiać z koleżanką Anetą to zasygnalizujcie, że macie kontakt ode mnie.
Planowanie i ewidencja czasu pracy
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
- kooba
- Administrator

- Kontaktowanie:
Planowanie i ewidencja czasu pracy
Niewiadów N126n
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
active
unread
Re: Planowanie i ewidencja czasu pracy
Ciekawa propozycja. A mam pytanie czy system uwzględnia np. ograniczenia roczne jeśli chodzi o nadgodziny? Tj. nie pozwoli na wciskanie pracownikowi nadgodzin jeśli ten przekroczy ich 180 w roku? Odbiór niedzieli w ciągu 6 kolejnych dni? Pytam we wlasnym interesie bo zacząłem robić podobny soft na potrzeby mojej firmy a za tą cenę nie opłaca się mi dłubać samemu.
...
...
- kooba
- Administrator

- Kontaktowanie:
Tak na szybko mogę powiedzieć, że jako producent gwarantujemy zgodność z polskimi przepisami.
W poniedziałek dowiem się o szczegóły.
W poniedziałek dowiem się o szczegóły.
Niewiadów N126n
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
active
unread
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
active
unread
- kooba
- Administrator

- Kontaktowanie:
No dobra... po co łatwiej jak można trudniej 
Odpowiedź koleżanki na Twoje pytanie
"W systemie Infinite RCP możemy ustawić wiele różnych parametrów, wynikających nie tylko z przepisów prawa pracy, lecz również wynikających z regulaminu czasu pracy lub układu zbiorowego ustalonego u danego pracodawcy.
A tak jeszcze mam pytanie skąd się wzięło w pytaniu 180 godzin, bo z kodeksu pracy (art.151 par.3) wynika 150 godzin?
Odnośnie niedzieli mamy regułę, która pilnuje żeby w danym okresie rozliczeniowym co czwarta niedziela była faktycznie kalendarzowa.
A tak poza tym zapraszam do kontaktu bezpośredniego via mail lub telefon
"
Janek,
Nie lękaj się. Koleżanka jest na prawdę fajna i nie gryzie.
Dzwoń pisz, jak wolisz.
Kontakt masz TUTAJ
Odpowiedź koleżanki na Twoje pytanie
"W systemie Infinite RCP możemy ustawić wiele różnych parametrów, wynikających nie tylko z przepisów prawa pracy, lecz również wynikających z regulaminu czasu pracy lub układu zbiorowego ustalonego u danego pracodawcy.
A tak jeszcze mam pytanie skąd się wzięło w pytaniu 180 godzin, bo z kodeksu pracy (art.151 par.3) wynika 150 godzin?
Odnośnie niedzieli mamy regułę, która pilnuje żeby w danym okresie rozliczeniowym co czwarta niedziela była faktycznie kalendarzowa.
A tak poza tym zapraszam do kontaktu bezpośredniego via mail lub telefon
Janek,
Nie lękaj się. Koleżanka jest na prawdę fajna i nie gryzie.
Dzwoń pisz, jak wolisz.
Kontakt masz TUTAJ
Niewiadów N126n
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
active
unread
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
active
unread
Dzięki. Pracuję nad szefostwem żeby wprowadzić to rozwiązanie. Będę się kontaktować. A 150...czy 180 godzin moja pomyłka a chcę wprowadzić to rozwiązanie właśnie dlatego że czy 150 czy 180 nie ma znaczenia w mojej pracy.... i nie mogę na zlot pojechać bo robota...
...
...