Instrukcja rozkładania przedsionka Niewiadów. Ktoś ma?
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Instrukcja rozkładania przedsionka Niewiadów. Ktoś ma?
Witam. Jutro chciałem rozstawić się z gankiem przy swojej N126E i teraz pytanie żebym sie nie mieszał. Może ma ktoś fabryczną instrukcję jak krok po kroku to ogarnąć?
Re: Instrukcja rozkładania przedsionka Niewiadów. Ktoś ma?
termin21 pisze: jak krok po kroku to ogarnąć?
zakładasz szmatę w likszparę
od środka rozkładasz rurki
mocujesz szpilkami albo śledziami do podłoża
zakładasz pas sztormowy
rozkładasz podłogę
i cieszysz się przedsionkiem

przecież tam nie ma potrzeby żadnej instrukcji - proste jak rozłożenie parasola

-
- Przyjaciel
Dzisiaj właśnie taką
spaliłem.

- jarekp1910
- Fanklubowicz
Niby proste ;p
Po zakupie przedsionka od razu chciałem go rozłożyć i sprawdzić.
Namęczyłem się przy nim niesamowicie... jak się później okazało brakowało mi wielu
elementów stelaża ale przy kompletnym stelażu nie powinno być problemu.
Najlepiej rozłóż sobie wszystkie rurki i spróbuj pokompletować które są pionowe które poziome
i myślę , że po tym nie będziesz miał żadnego problemu
Po zakupie przedsionka od razu chciałem go rozłożyć i sprawdzić.
Namęczyłem się przy nim niesamowicie... jak się później okazało brakowało mi wielu
elementów stelaża ale przy kompletnym stelażu nie powinno być problemu.
Najlepiej rozłóż sobie wszystkie rurki i spróbuj pokompletować które są pionowe które poziome
i myślę , że po tym nie będziesz miał żadnego problemu

Volkswagen Transporter T3 + Niewiadów N126E + Łódka Stynka również wyprodukowana w Niewiadowie
Z autopsji wiem, że za pierwszym razem potrzebny jest alkohol... Jakikolwiek! I jeśli palisz... paczka fajek. Jak Ci się uda od razu poszereguj/ponumeruj sobie rurki!
Klajster Miasto i Kraj
- jarekp1910
- Fanklubowicz
Dobrze mówisz Seba 
Jak już udało mi sie rozłożyć mój przedsionek to przy demontażu wszystkie rurki oklejałem różnymi kolorami taśmy izolacyjnej i
rozrysowalem sobie na kartce który kolor gdzie ma iść. teraz bez problemu rozkładam przedsionek
A alkohol pije już na spokojnie w rozłożonej przystawce
P

Jak już udało mi sie rozłożyć mój przedsionek to przy demontażu wszystkie rurki oklejałem różnymi kolorami taśmy izolacyjnej i
rozrysowalem sobie na kartce który kolor gdzie ma iść. teraz bez problemu rozkładam przedsionek

A alkohol pije już na spokojnie w rozłożonej przystawce

Volkswagen Transporter T3 + Niewiadów N126E + Łódka Stynka również wyprodukowana w Niewiadowie
To będe się jutro męczył 

no nie jutro a po jutrze bo męczy to kac
A jaki to przedsionek.W tym tygodniu jedną instrukcję wydrukowałem jednemu koledze.Poszukaj w postach w outdoor.
Pozdrawiam . Seat altea, Niewiadów N126n
Już ogarnąłem. Poskładaliśmy go w 30min bez żadnych problemów.
Zdjecia w zał
Zdjecia w zał
Faktycznie pamiętam na Wronczynie jak rozkładaliśmy dywana przedsionek po alko ale nam szło , a jak wyszło ho homr_dywan pisze:Z autopsji wiem, że za pierwszym razem potrzebny jest alkohol... Jakikolwiek! I jeśli palisz... paczka fajek. Jak Ci się uda od razu poszereguj/ponumeruj sobie rurki!

Należę do grona ludzi którzy wola rano budzić się z zakwasami niż z kacem .
No przecież było szybko i sprawnie. Już po 3 minuch stwierdziliśmy, że się nie da 

Klajster Miasto i Kraj
mr_dywan pisze:No przecież było szybko i sprawnie. Już po 3 minuch stwierdziliśmy, że się nie da
Za mało alkoholu....

Nawet teraz zauważyłem że po rozłożeniu przedsionka zaświeciłem lampkę przedsionkową

Niewiadko-noce
2024 - 3500km i 15 nocy "nową" N126NT
2025 - 480km i 4 noce "nową" N126NT
N126NT Remont "nr. 3"
http://www.fanklub-niewiadowek.com/forum/viewtopic.php?f=36&t=9891
2024 - 3500km i 15 nocy "nową" N126NT
2025 - 480km i 4 noce "nową" N126NT
N126NT Remont "nr. 3"
http://www.fanklub-niewiadowek.com/forum/viewtopic.php?f=36&t=9891
- Mr.Makarena
- Fanklubowicz
Moje pierwsze rozkladanie przedsionka bylo niezle
. Rozkladalismy we czterech i po ok. 3 godzinach mordegi odkrylismy ze istnieje cos takiego jak kedra i likszpara 

Pozdrawiam :
Mr.Makarena
Mr.Makarena