nowy cel na celowniku
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
nowy cel na celowniku
Ostatnio po głowie chodzi mi po głowie przyczepka z laminatu ale jednak większa od 132t więc na celowniku pojawił się IC 440.
Poszukiwania rozpoczęte.
Poszukiwania rozpoczęte.
"dzyń, dzyń, dzyń"
-
- Przyjaciel
Re: nowy cel na celowniku
Też się kiedyś rozglądałem. Dość rzadki model. Może sprowadzić z Niemiec - była to przecież produkcja DDR?
Bardzo fajna. Orientujesz się może ile takie coś kosztuje, bo jakoś na aukcjach i ogłoszeniach ciężko to trafić.
Fajna jest też Lander Grazilla
Fajna jest też Lander Grazilla
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
-
- Przyjaciel
Nie sprawdzałem ale czytałem kiedyś opis ze zlotu miłośników (nie Fanklubu !) tych przyczep z Niemiec
Gdzieś taką widziałem ale gdzie.... jak sobie przypomnę to się odezwę. 

Mariusz724 będę wdzięczny. Ostatnio na tablicy mi uciekła za 4500 zł
Czasami ktoś sprzedaje na forum Qek'a
InterCamp jest chyba też ze stajni Qek. Qeki były dedykowane do trabantów.
Michał to nie jest wyrób niewiadowa. "Fanklub Niewiadówek i nie tylko"
W Przemyślu byłem też nie 132t i chyba nikt się nie obraził.
Czasami ktoś sprzedaje na forum Qek'a
InterCamp jest chyba też ze stajni Qek. Qeki były dedykowane do trabantów.
Michał to nie jest wyrób niewiadowa. "Fanklub Niewiadówek i nie tylko"
W Przemyślu byłem też nie 132t i chyba nikt się nie obraził.
"dzyń, dzyń, dzyń"
stico80 pisze:...W Przemyślu byłem też nie 132t i chyba nikt się nie obraził.
pierwszy raz spałem tak blisko zachrystii

To napisałem ja, dworek 

Nadzwyczaj trudno jest znaleźć informacje, zdjęcia a o filmach nie wspomnę
A projekt wydaje się dość ciekawy

A projekt wydaje się dość ciekawy

Było N126N - 
Jest Hobby 420 -;D

Jest Hobby 420 -;D
Trochę o Graziella.
http://www.graziella.dk/lander.shtml
Mi najbardziej pasuje model Lander Graziella 474
Jak zwykle dochodzę do wniosku, że Niewiadów spier...ł sprawę. Robili te budki z laminatu to zamiast to rozwijać w większe modele to poszli na łatwiznę.
http://www.graziella.dk/lander.shtml
Mi najbardziej pasuje model Lander Graziella 474
Jak zwykle dochodzę do wniosku, że Niewiadów spier...ł sprawę. Robili te budki z laminatu to zamiast to rozwijać w większe modele to poszli na łatwiznę.
"dzyń, dzyń, dzyń"
Stico ja gdzieś widziałem taką jak ta z twojego linku ta z dużym szyberdachem....
Ja widziałem je prawie wszystkie w Rowach na kempingu Wagabunda. Przyjechało trochę Niemców właśnie nimi. Był IC 350, Qek Junior i jakiś Graziellas. Łącznie było 7 przyczep.
"dzyń, dzyń, dzyń"
Ale Grazielle chyba nie mają "dużych" szyberdachów. One są w centralnej części podwyższone ale to jest stały ich kształt. Z dużym szyberdachem bardzo podobne do Grazielle są Eriby od Hymer-a.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Levante 300 ma otwierany dach jak w Niewiadce.
http://www.graziella.dk/index.shtml
http://www.graziella.dk/index.shtml
"dzyń, dzyń, dzyń"