WC Na dziko
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
WC Na dziko
Dzięki koledze mr_dywan który podarował mi w czwartek stary przedsionek powstało wc na dzikie wyjazdy . Zrobione z daszku ,troszkę szycia i jest .Reszta znajdzie zastosowanie w terminie późniejszym .kilka foci
Należę do grona ludzi którzy wola rano budzić się z zakwasami niż z kacem .
Re: WC Na dziko
i jeszcze jeden pomysł wczoraj wpadł do łba ikea to nie jest ale praktyczne
Wizualnie fajne i pomysłowe ale niestety jak na moje strasznie nieekonomicznie wykorzystana powierzchnia szafki, co w przypadku naszych małych domków jest dość istotne.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Bo ja wiem jest to wyciągane mozna mniej używane rzeczy schować z tyłu .A i tak gotowanie oczywiście w czasie pogody odbywać bedzie się w przedsionku gdzie będzie kuchenka 3 palnikowa . Wolę nie mieć zapachów jedzenia w cepce .Więc półka pójdzie właśnie tam .
- marcinek94
Re: Odp: WC Na dziko
Sławol74 patrze po nazwach puszek i aż się proszą i przegląd schowków i zakamarków niewiadki 

- CornBlumenBlau
- Fanklubowicz
Biała śmierć, mocne uderzenie, czaj, to rozumiem. Ale..."fifka"? 

Niewiadówkodystansonoce
2016: 75 / 6892 km
2017: 85 / 6820 km
2018: 81 / 4651 km
2019: 67 / 4888 km
2020: 74 / 3670 km
2021: 75 / 3953 km
2022: 64 / 2978 km
2023: 54 / 6976 km
2024: 57 / 6121 km
2025: 43 / 1554 km
2016: 75 / 6892 km
2017: 85 / 6820 km
2018: 81 / 4651 km
2019: 67 / 4888 km
2020: 74 / 3670 km
2021: 75 / 3953 km
2022: 64 / 2978 km
2023: 54 / 6976 km
2024: 57 / 6121 km
2025: 43 / 1554 km
hahahahaha teraz do mnie dotarło !!!! Nie no pod latarnią najciemniej .A tak poważnie fifka to kiedyś po poznańsku słaba kawa albo też lura . Ja właśnie piję taką 30 % kawy rozpuszczalnej a reszta cykoria taka to fifka właśnie .
Dobra dobra. Z czaju to się jeszcze może wytłumaczysz ale za pozostałem 3 puszki masz paragraf i darmowe wakacje jak nic
. Pamiętaj, że władza jest czujna 

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
To nic innego jak zrobić 4 puszki z napisem czaj i po kłopocie
. Pogoda mnie dobija cosik .
budowa wiaty stanęła w martwym punkcie .

- marcinek94
Re: Odp: WC Na dziko
Podleć to zrobie Ci "siekierezade"
nazwa dużej, mocnej, sypanej kawy
. Fifek nie palimy a tym bardziej nie pijemy 
nazwa dużej, mocnej, sypanej kawy

reflexes pisze:Dobra dobra. Z czaju to się jeszcze może wytłumaczysz ale za pozostałem 3 puszki masz paragraf i darmowe wakacje jak nic. Pamiętaj, że władza jest czujna
ale za co paragraf , za cukier i kawę ?????????
nie szalej

Slawol74 pisze:Dzięki koledze mr_dywan który podarował mi w czwartek stary przedsionek powstało wc na dzikie wyjazdy . Zrobione z daszku ,troszkę szycia i jest .Reszta znajdzie zastosowanie w terminie późniejszym .kilka foci
daj spokój , klocka na dziko to się stawia gdzie cie przyciśnie bez specjalnych przygotowań i cudów na kiju - przerost formy nad treścią

Nie no chris_666 nie uwierzę że Ty stawiasz gdzie popadnie czytając posty to zapewne masz złoty kibel a papier pachnie fiołkami nie wspominając o spłuczce z czujnikiem . W roli ścisłości to wc jest dla mojego syna zrobione a ja też pewnie skorzystam skoro już jest .
Chyba nie chciałbym przyjechać po Tobie w te samo miejsce na biwak STRASZNY WIDOK PEWNIE HEHEHEHEHEHE

Slawol74 pisze:Nie no chris_666 nie uwierzę że Ty stawiasz gdzie popadnie czytając posty to zapewne masz złoty kibel a papier pachnie fiołkami nie wspominając o spłuczce z czujnikiem . W roli ścisłości to wc jest dla mojego syna zrobione a ja też pewnie skorzystam skoro już jest .Chyba nie chciałbym przyjechać po Tobie w te samo miejsce na biwak STRASZNY WIDOK PEWNIE HEHEHEHEHEHE
![]()
![]()
spoko , stawiam gdzie przyciśnie, ale jako dobrze wychowany zagrzebuję po sobie

a złotego kibla nie mam, w ogóle na wyjeździe nie mam kibla , wypinam się na przyrodę bezpośrednio

" nie ma to jak w letniej porze,
możne wysrać sie na dworze,
wiatr przyjemnie a d00pę dmucha,
a nad kupą lata mucha"
A ja wolę se na klapie
nic po nogach mi nie chlapie
Wszystko leci sobie w dołek
taki to jest mój pierdziołek
nic po nogach mi nie chlapie
Wszystko leci sobie w dołek
taki to jest mój pierdziołek