Slawol74 pisze:jakaś taka twarda płyta połysk , ale nie wiem tak już było. Dla mnie mebelki super a dla mojej drugiej połowy niezbyt bo pachnie PRL , nawet chciała okleić ale po moim trupie i wybiłem jej to z głowy w końcu ja kupiłem moje oszczędności i mój holownik wszystko moje
Slawol74 pisze:widziałem na forum odpicowane cepki piękne kolory ,nowy design ,podoba mi się bardzo (np kolega nik tomuro super zrobiona )ale chyba wole orginalne brązowe poduchy , i te zasłonki pod kolor przypominające czasy dziecinstwa , kolejek pod sklepem ,kaset magnetofonowych z Pewex , monopolowych od 13 godz. ...... coś w tym jest prawda
Slawol74 pisze:jakaś taka twarda płyta połysk , ale nie wiem tak już było. Dla mnie mebelki super a dla mojej drugiej połowy niezbyt bo pachnie PRL , nawet chciała okleić ale po moim trupie i wybiłem jej to z głowy w końcu ja kupiłem moje oszczędności i mój holownik wszystko moje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości