Chciałem sobie kupić radio turystyczne na korbę już znalazłem takie jakie mi odpowiada ale niewiam czy naprawde warto ten model kupić bo chciałem żeby grało dosyć głośno i żeby dzwięk był czysty żeby nie charczało no i właśnie niewiem czy to radio charczy czy nie może ktoś słuchał tego kiedys albo ma takie coś a jak tak to prosze o odpowiedz.
http://allegro.pl/radio-overmax-ov-bb-3 ... 32279.html
A może znacie lepsze modele a jak tak to prosze o link.
Radio turystyczne na korbę.
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
- mannt
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Re: Radio turystyczne na korbę.
Jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego
Nie spodziewaj się rewelacji po tym.

Nie spodziewaj się rewelacji po tym.
Widziałem takie w Selgrosie po 50 zł .Nawiasem kup i opisz jak się sprawdza.
to wygląda sensownie - zasilnie na korbę, z aku i baterii, jesli dobrze rozumiem ?
mam latarke "na korbkę" ale nie da się jej ładować z sieci i teraz żeby zaświeciła trza kręcić (hałasuje)
a żeby naładować aku, musiał bym chyba siedzieć z godzinę i kręcić
używałem radia na 4paluszki i zupełnie nieźle się sprawdzało, teraz podłączam je do solara w budce
więc nawet baterii nie potrzeba
jeśli będziesz kupował jednak coś "na korbkę" to tak żeby dało się zasilać z innych źródeł
mam latarke "na korbkę" ale nie da się jej ładować z sieci i teraz żeby zaświeciła trza kręcić (hałasuje)
a żeby naładować aku, musiał bym chyba siedzieć z godzinę i kręcić
używałem radia na 4paluszki i zupełnie nieźle się sprawdzało, teraz podłączam je do solara w budce
więc nawet baterii nie potrzeba
jeśli będziesz kupował jednak coś "na korbkę" to tak żeby dało się zasilać z innych źródeł
była N126e, jest Hobby 430T+ Ford Focus C-max 1.8 + Suzuki Vitara 4x4
Radio turystyczne na korbę.
Chciałem sobie kupić radio turystyczne na korbę już znalazłem takie jakie mi odpowiada ale niewiam czy naprawde warto ten model kupić bo chciałem żeby grało dosyć głośno i żeby dzwięk był czysty żeby nie charczało no i właśnie niewiem czy to radio charczy czy nie może ktoś słuchał tego kiedys albo ma takie coś a jak tak to prosze o odpowiedz.
Ostatnio zmieniony wtorek, 2 kwie 2013, 07:37 przez jedrek101, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: przeniosłem, bo nie widze potrzeby zaśmiecania forum zdublowanymi wątkami
Powód: przeniosłem, bo nie widze potrzeby zaśmiecania forum zdublowanymi wątkami
viewtopic.php?f=13&t=3246&p=46899#p46899
już zadawałeś to pytanie w innym dziale .... więc po co dublować
kup sobie to radio w internecie i jak będzie ci pasowało to sobie zostawisz i opiszesz nam swoje wrażenia, a jak będzie kiepskie toje oddasz
chyba to znasz ;
ja bym kupił :

trochę droższe, ale charczeć nie będzie.... no i wejście usb
ja mam takie coś na baterie AAA http://allegro.pl/glosniki-nokia-md-8-m ... 40008.html rewelacyjnie się sprawdzają po podpięciu do laptopa , telefonu , mp3 ....

już zadawałeś to pytanie w innym dziale .... więc po co dublować

kup sobie to radio w internecie i jak będzie ci pasowało to sobie zostawisz i opiszesz nam swoje wrażenia, a jak będzie kiepskie toje oddasz
chyba to znasz ;
Można zwrócić bezproblemowo nieużywany towar zwrócić w terminie do 10 dni. W tym terminie wystarczy jak pisemnie powiadomisz sprzedawce (lepiej zrób to skutecznie czyli poleconym za potw. odbioru) a towar musisz odesłać do 14 dni.
Podstawa prawna: Ustawa z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkody. wyrządzone przez produkt niebezpieczny (Dz. U. z dnia 31 marca 2000 r.), art.7 u.1. Jeśli sprzedawca nie powiadomił Cie w momencie zakupu o takiej możliwości to termin ten wynosi 3 miesiące lub 10 dni od daty powiadomienia.
ja bym kupił :
trochę droższe, ale charczeć nie będzie.... no i wejście usb

ja mam takie coś na baterie AAA http://allegro.pl/glosniki-nokia-md-8-m ... 40008.html rewelacyjnie się sprawdzają po podpięciu do laptopa , telefonu , mp3 ....
Dzięki za rady
Cześć
Czy widział ktoś gdzieś dobre radio na gniazdo zapalniczki .
Czy widział ktoś gdzieś dobre radio na gniazdo zapalniczki .