kamery do samochodu

Piszcie o wszystkim nie związanym z Niewiadówkami i karawaningiem
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark

Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.

Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).

Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
thin

kamery do samochodu

Postautor: thin » niedziela, 17 lut 2013, 14:35

Sfilmowanie meteora w Czelabińsku kamerą samochodową wykazało jakie to jest pomysłowe urządzenie. Wprawdzie nie codziennie spada jakaś gwiazda, ale ile razy coś dzieje się na drodze, a potem problemy ze świadkami, itp. Dojrzewa we mnie chęć zakupu takiej kamery zarówno rejestrującą jazdę z przodu jak i taką z tyłu by była pomocna przy cofaniu busem. Nigdy nie kupowałem na allegro. Jedynie w motoryzacyjnym sklepie internetowym. Znalazłem tam kilka kamer samochodowych. Rozumiem, że musi być jakiś rejestrator by można było nagrać dłuższe odcinki drogi. Może ktoś by mi podpowiedział jaki i gdzie kupić, oczywiście na fakturę VAT.

Awatar użytkownika
jedrek101
Kontaktowanie:

Re: kamery do samochodu

Postautor: jedrek101 » niedziela, 17 lut 2013, 15:27

Kolego, te kamery są wartości przyczepy :!: :!: :!:
http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... gory=18556
na allegro są już od 99 zł plus wysyłka http://allegro.pl/kamera-rejestrator-tr ... 54348.html
Obrazek
trzeba patrzeć na czas realizacji , bo niektóre tańsze mogą być wysyłane bezpośrednio od producenta i dostawa może trwać kilka tygodni
taką jak ta ma Konrad_Wawa i świetnie się mu sprawdza

Poczytaj na allegro można kupić też bez rejestracji , i zapłacić dopiero przy odbiorze
trzeba trochę poczytać

Awatar użytkownika
Wodnik Szuwarek

Postautor: Wodnik Szuwarek » niedziela, 3 mar 2013, 21:27

chris_666

Postautor: chris_666 » niedziela, 3 mar 2013, 21:44

thin pisze:Rozumiem, że musi być jakiś rejestrator by można było nagrać dłuższe odcinki drogi. Może ktoś by mi podpowiedział jaki i gdzie kupić, oczywiście na fakturę VAT.

kup sobie smartfona , do tego jakis rejestrujący program za darmo albo za 10 zł i gotowe -lepszej jakości i pewności działania nie dostaniesz w badziewiu za 100 zł

YoYoYo

Postautor: YoYoYo » czwartek, 18 kwie 2013, 09:03

Mam taką kamerę ze zdjęcia .
Spoko sprzęt za taką kaske .
Nieraz przypinam ją do psa , żeby wiedzieć gdzie łaził na "panny" :shh:

YoYoYo

Postautor: YoYoYo » czwartek, 18 kwie 2013, 09:06

Zostawiłem ją w zupełnej ciemności i sfilmowała szczura .
Spodziewałem się go w tym miejscu i udało się go uchwycić .
Po ciemku kamera filmuje tylko z bardzo bliska . Pół metra to góra .
Do sfilmowania szczura jak wychodzi z dziury rewelacja .

Wróć do „Na każdy temat”