W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
-
panowie jak to jest z zarejestrowaniem przyczepki kempingowej , która nie posiada żadnych dokumentów , jak to się ma prawnie ?
panowie jak to jest z zarejestrowaniem przyczepki kempingowej , która nie posiada żadnych dokumentów , jak to się ma prawnie ?
-
Re: rejestracja
niestety nie mogę znaleźć
W prawym górnym rogu masz szukajkę , wpisz tam "rejestracja przyczepy" i poczytaj - może znajdziesz odpowiedż..
-
wiem gdzie jest szukajka , niestety żaden z tematów nie dotyczy mojego zapytania ,dodam ,że nie mam żadnych dokumentów tylko tabliczkę znamionową ,więc rejestracja będzie wyglądała trochę bardziej skomplikowanie , jutro zadzwonię do wydziału komunikacji i zapytam
Post usuniety
Ostatnio zmieniony czwartek, 28 lut 2013, 22:16 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dzięki kolego Kopi za info .
Może się mylę ,ale równie dobrze mogę sobie zrobić ręcznie taką przyczepkę jako replikę , więc nie muszę do końca mieć żadnych dokumentów zresztą jak się dowiem to napiszę co i jak
Może się mylę ,ale równie dobrze mogę sobie zrobić ręcznie taką przyczepkę jako replikę , więc nie muszę do końca mieć żadnych dokumentów zresztą jak się dowiem to napiszę co i jak
- Pająk
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Teoretyzuję ale chyba w takim przypadki musisz pokazac faktury na części.
Post usuniety
Ostatnio zmieniony czwartek, 28 lut 2013, 22:17 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ale np budę mogłem sam w garażu ukleić rama mogę od kolegi wziąść na wzór i wyspawać identyczną ?
Post usuniety
Ostatnio zmieniony czwartek, 28 lut 2013, 22:18 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
-
po prostu usunę je przecież jak kupujesz profile zamknięte to nie masz numerów :}
-
tak przyczepa jest fabryczna
Usuń z Vectry znaczek Opla i powiedz że se sam wyklepałaś
- z profili zamkniętych. Ukradnę auto, zetrę VIN i powiem że kolega mi takie cuś wyklepał w garażu
Zadzwoń wreszcie do tego WK i będziesz znał odpowiedż, wyjście zapewne jest tylko nie wiadomo czy opłacalne..

Zadzwoń wreszcie do tego WK i będziesz znał odpowiedż, wyjście zapewne jest tylko nie wiadomo czy opłacalne..