Koniec sezonu
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
- rafał
- Fanklubowicz
Koniec sezonu
A mi się sezon już skończył przyczepa już od godziny stoi w garażu .Mało brakowało a zarosłaby trawą ... Jak po zlocie postawiłem za domem to już stała do dziś... Po zlocie nigdzie już nie jeździliśmy raz z braku czasu a później z braku środków... a później problem z urlopem .Dziś cały dzień molestowałem psychicznie kierownika aż uległ ,że na przyszły rok mam zaklepane 2 tygodnie ,bo jak spróbuje nie dać to idę na bezpłatny i nikt mi nie przeszkodzi a musi się ze starym pracownikiem liczyć w końcu do niego dotarło. Nawet tej krzywej jazdy nie naprawiłem .Muszę na głowie stanąć aby sobie załatwić panel słoneczny jak da radę to na przyszły rok może uda się jechać w rejony Zundappa tj do Radymna .Mamy tam dalszą rodzinę z którą utrzymujemy kontakt. Dzwoniłem dziś z ciekawości do Stowarzyszenia ZEK które ma tam ośrodek turystyczny i dowiedziałem się że można tam za niewielkie pieniądze odpocząć .Na wiosnę wyślę tam krewnego żeby naocznie dowiedział się mi co i jak (obiecał mi tę przysługę ).
Szanuj szefa swego możesz mieć gorszego (uwaga mi się nie sprawdzło teraz mam dobrego szefa !!!!!! ) . Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk a rośnie popyt na święty spokój . Jak się nie ma co się lubi to się z........a żeby to mieć .
Re: Koniec sezonu
Ja kończę sezon po Sedmihorce, chyba że zrobimy spot w Częstochowie po15 września.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Ja mam nadzieję w listopadzie jeszcze gdzieś wyskoczyć
Post usuniety
Ostatnio zmieniony środa, 6 mar 2013, 07:35 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Przyjaciel
Bałem się taki temat założyć aby mnie z fanklubu nie wywalili, bo ja już w niedzielę sezon zakończyłem. 

3 września będę przejazdem przez Opole, może maleńki spocik.
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Andrzej132 pisze:Bałem się taki temat założyć aby mnie z fanklubu nie wywalili, bo ja już w niedzielę sezon zakończyłem.
Andrzej, no co Ty ? Ty na Sedmihorki nie pojedziesz? Wstyd przyniesiesz rodzinie a rodzina duża.

A jeszcze Zlocik Wędzarniczej Braci? Jak wejdziesz między wrony to jedź tak jak i ony.

Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
zundapp600 pisze:W Listopadzie Darek robi od dwóch lat Ojców . Może i w tym roku tradycji stanie się zadość ?
Ale to Darek musi się wypowiedzieć !
Darek do tablicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeżeli będą chętni to nie ma najmniejszego problemu, dajcie jakiś sygnał że chcecie się spotkać to będziemy ustalac co i jak.
Heniu parę osób będzie na spotkaniu nad zalewem brodzkim to może się tam ustali co i jak
przyczepa N126N + kajak Neptun T100 1969r.
Dystans/liczba nocy w 2016r : 5040/26
Dystans/liczba nocy w 2017r : 1245/7
Dystans/liczba nocy w 2016r : 5040/26
Dystans/liczba nocy w 2017r : 1245/7
-
- Fanklubowicz
ja tez sezon koncze dopiero 11 listopada
Wyjazdy 2019 3096 km 27 nocek
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 640 km 2 nocki
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 640 km 2 nocki
Ja mam z głowy kolejny tydzień w budce zaliczony, przede mną kolejny - niestety (albo stety) od wczoraj w takich warunkach
Tak było z rana bo teraz mam na około góry, wybraliśmy ziemię spod całego domu do wysokości ław )glina
).
Jeżeli wszystko będzie ok i spanie w budzie mi nie zbrzydnie to zaliczymy jeszcze jakiś jeziorkowy wypadzik. Stasiek się uparł i śpi ze mną, nie ma mowy aby został na noc z "babami"

Jeżeli wszystko będzie ok i spanie w budzie mi nie zbrzydnie to zaliczymy jeszcze jakiś jeziorkowy wypadzik. Stasiek się uparł i śpi ze mną, nie ma mowy aby został na noc z "babami"

-
- Przyjaciel
kotek pisze:3 września będę przejazdem przez Opole, może maleńki spocik.
To zapraszam Boguś do mnie na herbatkę. O której będziesz ? Dzwoń 600 095 170
-
- Przyjaciel
bogus bednarski pisze:Andrzej132 pisze:Bałem się taki temat założyć aby mnie z fanklubu nie wywalili, bo ja już w niedzielę sezon zakończyłem.
Andrzej, no co Ty ? Ty na Sedmihorki nie pojedziesz? Wstyd przyniesiesz rodzinie a rodzina duża.![]()
![]()
A jeszcze Zlocik Wędzarniczej Braci? Jak wejdziesz między wrony to jedź tak jak i ony.![]()
![]()
Na ten rok to chyba już wystarczy. Na Sedmihorki nie dam rady bo tydzień później mam zlot rodzinny w Szklarskiej.
Dwóch zlotów nie dam rady - zdrowie już nie to.
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Andrzej, jedziemy przez Szklarską, to Was odprowadzimy w drodze powrotnej. 

Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
-
- Przyjaciel
Ale na zlocik Braci Wędzarniczej to może sie wybiorę.
W Opolu będę około południa, bo też chcę odwiedzić chrześnice i ich nowo narodzone bąbelki i przed wieczorem dojechać do Kłodzka. Zdzwonimy się.