Syndyk w Niewiadowie
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Syndyk w Niewiadowie
Może temat już był i przeoczyłam.
Dzisiaj byłam w sklepie z częściami zamiennymi do naszych przyczepek i dowiedziałam się, że w Niewiadowie jest syndyk i w najbliższym czasie fabryka zostanie zamknięta. Nie realizuje już żadnych zamówień.
Dzisiaj byłam w sklepie z częściami zamiennymi do naszych przyczepek i dowiedziałam się, że w Niewiadowie jest syndyk i w najbliższym czasie fabryka zostanie zamknięta. Nie realizuje już żadnych zamówień.
pozdrawiam elaola
- robert
- Administrator
Re: Syndyk w Niewiadowie
Czy to oznacza, że produkcja części zamiennych również będzie zakończona?
To dramatyczna informacja
Szczególnie, że mam zacząć remont.
To dramatyczna informacja

Szczególnie, że mam zacząć remont.
Ja dzisiaj zamówiłam część w sklepie internetowym i zobaczę czy jeszcze działają.
pozdrawiam elaola
Większość części zamiennych była produkowana poza fabryką.
""NIEWIADÓW" S.A. w upadłości likwidacyjnej
Osiedle Niewiadów 49
97-225 UJAZD, woj. Łódzkie
NIP 773-000-92-24
REGON 590338242
KRS 0000048645
Tak się teraz przedstawiają.
""NIEWIADÓW" S.A. w upadłości likwidacyjnej
Osiedle Niewiadów 49
97-225 UJAZD, woj. Łódzkie
NIP 773-000-92-24
REGON 590338242
KRS 0000048645
Tak się teraz przedstawiają.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Większość części zamiennych była produkowana poza fabryką.
A może wiesz gdzie, poza fabryką, takie części można kupić?
pozdrawiam elaola
Spokojnie - przecież tak właśnie się dziś prywatyzuje zakłady w Polsce.
Trzeba doprowadzić go do upadłości , żeby potem odkupić go za przysłowiową złotówkę.
Za jakiś czas pojawi się nowy właściciel i .............. fabryka zacznie przynosić olbrzymie przychody.
Spoko - spoko.
Tam jest zbyt duży potencjał żeby taki zakład zamknąć na kłódkę.
Trzeba doprowadzić go do upadłości , żeby potem odkupić go za przysłowiową złotówkę.
Za jakiś czas pojawi się nowy właściciel i .............. fabryka zacznie przynosić olbrzymie przychody.
Spoko - spoko.
Tam jest zbyt duży potencjał żeby taki zakład zamknąć na kłódkę.
elaola pisze:Może temat już był i przeoczyłam.
Dzisiaj byłam w sklepie z częściami zamiennymi do naszych przyczepek i dowiedziałam się, że w Niewiadowie jest syndyk i w najbliższym czasie fabryka zostanie zamknięta.
To się zgadza.
elaola pisze: Nie realizuje już żadnych zamówień.
a to nie .....
Ponieważ nikt nie odpowiedział na mojego posta dotyczącego pokrywy dachowej - nową pokrywę zamówiłem właśnie na dniach w fabryce w Niewiadowie. zamówienie przyjęto - za 14 dni pokrywa ma być do odebrania.
Nie realizuje już żadnych zamówień.
Tak mi powiedzieli w sklepie. Ja zamówiłam zamek, zobaczymy.
pozdrawiam elaola
Dzisiaj zamówiłem trochę klamotów w sklepie wysyłkowym i zamówienie łyknięte - się zobaczy co będzie z realizacją
Mają trochę zapasów, darius też wywodzi się z fabryki.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Dzisiaj telefonicznie zamówiłem dość dużo części .Sprzedawca zapewnił że otrzymam je w tym tygodniu.To znaczy że chyba wszystko w porządku.O efektach poinformuję na forum !
------------------------------------------
KwoK N375 VW Touran 1,9tdi
------------------------------------------
KwoK N375 VW Touran 1,9tdi
Jednym słowem MASAKRA - kolejne przedsiębiorsto/fabryka co za ok po oddaniu w obce łapy zacznie zarabiać krocie...Ważna jest chwila, tu i teraz bo przecież za 4 lata znowu wybory.
-
Witam wszystkich i od razu muszę zdementować tę wiadomość. Niewiadów mimo ogłoszenia upadłości nadal funkcjonuje, realizuje zamówienia (choć w okresie przejściowym nie wszystko może działało tak jak powinno). Mimo groźnej nazwy "upadłość" Niewiadów nadal będzie funkcjonował, realizował zamówienia i rozwijał produkcję. Niedawno Firma przeszła głęboką restrukturyzację związaną m.in. z redukcją etatów i koniecznością renegocjacji niektórych kontraktów ale przy wsparciu klientów (handlujemy w ponad 30-stu krajach na kilku kontynentach), którym zależy aby Spółka nadal istniała - działamy. Pojawił się również inwestor, który po przeprowadzeniu przez syndyka odpowiednich procedur jest żywo zainteresowany zakupem Niewiadowa i dalszym kontynuowaniem produkcji. Już teraz zapraszamy członków fanklubu, uczestników czerwcowego zlotu do odwiedzenia Firmy.
Pozdrawiamy
Zespół NIEWIADÓW
Pozdrawiamy
Zespół NIEWIADÓW
i to jest dobra wiadomość 

- robert
- Administrator
Super wiadomość.
Dzięki za informacje z 1 ręki.
Dzięki za informacje z 1 ręki.