Karolus pisze:Wczoraj minął trzeci tydzień jak mieszkamy.
Wszystko jeszcze w proszku, ale.... już na swoim.
Rosół "pyrka" , jest niedziela więc wszystko jasne....
Rewelacja. Super.
Gratuluje z całego serca.
Fajnie się macie....

Karolus pisze:Wczoraj minął trzeci tydzień jak mieszkamy.
Wszystko jeszcze w proszku, ale.... już na swoim.
Rosół "pyrka" , jest niedziela więc wszystko jasne....
Andrzej132 pisze:Ale widzę, że drewno się "rozsycha". Coraz większę szpary pomiędzy belkami.
Karolus pisze:
A garaż w domu? Wolę mieć w domu, ciepło itp niż wolno stojący i grzać, dogrzewać... Poza tym z auta prosto do domciu... Labiryntem, ale na głowę nie pada i nie wieje... Podatek mniejszy, nie ma kolejnego budynku na działce... Dla mnie same plusy....
reflexes pisze:... ja nigdy bym się nie zdecydował na garaż w piwnicy ...
reflexes z tapatalk
robert pisze:reflexes pisze:... ja nigdy bym się nie zdecydował na garaż w piwnicy ...
reflexes z tapatalk
Dlaczego?
Andrzej132 pisze:Karolus piszesz o technice a mnie tylko chodziło o to, że dom jeszcze nie "oblany".
Andrzej132 pisze:Karolus piszesz o technice a mnie tylko chodziło o to, że dom jeszcze nie "oblany".
Karolus pisze:
A co do piwnicy - odradzano mi ze względu że woda w piwnicy, wilgoć i w ogóle poroniony pomysł... a nie dlatego że drewniany dom...
Jakoś ściany w piwnicy suche, grzyba nie widać i jest ok...
A garaż w domu? Wolę mieć w domu, ciepło itp niż wolno stojący i grzać, dogrzewać... Poza tym z auta prosto do domciu... Labiryntem, ale na głowę nie pada i nie wieje... Podatek mniejszy, nie ma kolejnego budynku na działce... Dla mnie same plusy....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości