Hydepark
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: Hydepark
Taka ciekawostka z ostatniego wyjazdu, suche kwitnące drzewko 

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- TomekN126N
- Fanklubowicz
Ale czad, szkoda, że czymś nie podparłeś, bo wygląda, jakby miało się złamać. To się nazywa wola życia.
Nocki/km
2023: 11/460
2022: 12/440
2021: 3/425
2020: 5/1040
2019: 3/420
2018: 30/4184
2017: 24/2850
2016: 12/2540
2015: 23/2530
2014: 15/950
2013: 16/2310
2012: 23/1665
N126N
Corolla kombi - służbówka
Octavia kombi 1.6 TDI
jawa175(59)
komar3(81)
komar sztywniak
Suzuki GSX750E(83)
Honda Hornet 900 (05)
2023: 11/460
2022: 12/440
2021: 3/425
2020: 5/1040
2019: 3/420
2018: 30/4184
2017: 24/2850
2016: 12/2540
2015: 23/2530
2014: 15/950
2013: 16/2310
2012: 23/1665
N126N
Corolla kombi - służbówka
Octavia kombi 1.6 TDI
jawa175(59)
komar3(81)
komar sztywniak
Suzuki GSX750E(83)
Honda Hornet 900 (05)
Nie wolno. To jest park narodowy i zejście ze ścieżki już grozi mandatem.
reflexes z tapatalk
reflexes z tapatalk
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
No i to są chore przepisy. NP. w Czechach możesz wejść do parku narodowego i o dziwo każdy potrafi się właściwie zachować. No ale cóż, łatwiej karać niż edukować.
Trudno się jednoznacznie opowiedzieć. Może to zależy od mentalność danej społeczności? Czasem mam wrażenie że jakby w Polsce pozwolić to ludzie by na tą wydme na przykład quadami wpadli, bo przecież fajnie by było tam poszaleć.
reflexes z tapatalk
reflexes z tapatalk
Pozdrowienia z Berekfurdo 

Wymęczone na tapapatatapapalk

Słuchajcie jaką wiadomość odnośnie przyczepy dostałem na olx...
1 wiadomość odnośnie kupna mojej "N"
"Daj pan. Za 7000"
Moja odpowiedź:
"za 8 tyś tak
wezme np przedsionek, wyciagne bojler, lodówkę, LPG...
ściagne solary, AKS... wykrece bakisty....
ale zostawie firanki.
i za 5 tys moge oddac....
pozdrawiam"
2 wiadomość Pana...
"Karol chłopaki fanklubu Cie znają i dziwią. Się ze po jakimś incydencie. Z urwanym. Kołem nie powinieneś mieć wogole dowodu rejestracyjnego bo buda podobno była rozerwać a jej nie wymieniłeś tylko pokleiles. Wiec o tym trzeba było napisać w ogłoszeniu a nie zadając i zadać takiej kwoty"
i jeszcze jedna
"Czy 7000 pana zadowoli?"
Hehehehe, ktoś po pierwsze ma poczucie humoru a po drugie "rozerwana cepę" chce kupować..... tylko tanio.... tylko gdzie bude wymieni???
1 wiadomość odnośnie kupna mojej "N"
"Daj pan. Za 7000"
Moja odpowiedź:
"za 8 tyś tak

wezme np przedsionek, wyciagne bojler, lodówkę, LPG...
ściagne solary, AKS... wykrece bakisty....
ale zostawie firanki.
i za 5 tys moge oddac....
pozdrawiam"
2 wiadomość Pana...
"Karol chłopaki fanklubu Cie znają i dziwią. Się ze po jakimś incydencie. Z urwanym. Kołem nie powinieneś mieć wogole dowodu rejestracyjnego bo buda podobno była rozerwać a jej nie wymieniłeś tylko pokleiles. Wiec o tym trzeba było napisać w ogłoszeniu a nie zadając i zadać takiej kwoty"
i jeszcze jedna
"Czy 7000 pana zadowoli?"
Hehehehe, ktoś po pierwsze ma poczucie humoru a po drugie "rozerwana cepę" chce kupować..... tylko tanio.... tylko gdzie bude wymieni???
Niewiadko-noce
2024 - 3200km i 14 nocy "nową" N126NT
Mój remont N126N "nr.1" i "nr. 2"
http://www.fanklub-niewiadowek.com/forum/viewtopic.php?f=36&t=3072
N126NT Remont "nr. 3"
http://www.fanklub-niewiadowek.com/forum/viewtopic.php?f=36&t=9891
N126NT Remont "nr. 3"
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Karolus pisze:2 wiadomość Pana...
"Karol chłopaki fanklubu Cie znają i dziwią. Się ze po jakimś incydencie. Z urwanym. Kołem nie powinieneś mieć wogole dowodu rejestracyjnego bo buda podobno była rozerwać a jej nie wymieniłeś tylko pokleiles. Wiec o tym trzeba było napisać w ogłoszeniu a nie zadając i zadać takiej kwoty
Adik

hehehhe, słuchajcie, kolejne posty Pana, że nie i tyle... Nie wiem, gościu chyba myśli że ja "MUSZĘ" sprzedać... A ja chyba odchodzę od myśli o sprzedaży.... heheeh
hahahaah
1 wiadomość:
"Nie denerwuj się KAROL serce masz tylko jedno to nie ja szukam klienta jelenia tylko ty ja mam pieniądze a ty chcesz je dostać Nie obrażajmy się te wszystkie bajery to taka delikatna ściema. Nadal proponuje 7000 tys i proponuje to uszanować bo zaraz będzie po sezonie a Ci co mieli kupić to już kupili"
i 2 wiadomość:
"Napisze w grudniu i dalej będzie stała a zdjęcia które dostałem wczoraj od Grzegorza ze śląska dołączę sam żeby wszyscy widzieli jak wyglądała zniszczona i rozpruta, Karolu twoja pozycja w Przemyślu nie będzie już taka przejrzysta zapomnijmy wiec o wasniach i znajdzie porozumienie"
A jeżeli to o tym "Grzegorzu " myślę to nie dziwię się jak to ładnie poopowiadali jaka to po dachowaniu była... No bo przecież tylko mi koła się odkręcają jak to rzekł guru i perfekcjonista........ no i zapomniał dodać że bakisty zamontowane tak, że jak z kałasznikowa przykręcone....
Co za gość i co za tupet....
PS: ostatnia wiadomość
"Dobra skończy żarty przejdźmy do konkretów to co będzie wyjęte przy tych 7000"
heheheeheh co za gość....
hahahaah
1 wiadomość:
"Nie denerwuj się KAROL serce masz tylko jedno to nie ja szukam klienta jelenia tylko ty ja mam pieniądze a ty chcesz je dostać Nie obrażajmy się te wszystkie bajery to taka delikatna ściema. Nadal proponuje 7000 tys i proponuje to uszanować bo zaraz będzie po sezonie a Ci co mieli kupić to już kupili"
i 2 wiadomość:
"Napisze w grudniu i dalej będzie stała a zdjęcia które dostałem wczoraj od Grzegorza ze śląska dołączę sam żeby wszyscy widzieli jak wyglądała zniszczona i rozpruta, Karolu twoja pozycja w Przemyślu nie będzie już taka przejrzysta zapomnijmy wiec o wasniach i znajdzie porozumienie"
A jeżeli to o tym "Grzegorzu " myślę to nie dziwię się jak to ładnie poopowiadali jaka to po dachowaniu była... No bo przecież tylko mi koła się odkręcają jak to rzekł guru i perfekcjonista........ no i zapomniał dodać że bakisty zamontowane tak, że jak z kałasznikowa przykręcone....
Niewiadko-noce
N126NT Remont "nr. 3"
N126NT Remont "nr. 3"
Cztery niewiadówki już na polu

Miłego wypoczywania dla Was
My też wypoczywamy jutro na ślub i do Zarzęcina na weekend 

To nie prawda, że tylko żółwie i ślimaki wędrują ze swoimi domkami po świecie.
Rzucam wszystko i jadę w Bieszczady
N126n, Golf Plus 1,9 TDI Touran 1,9TDI
2016 - 75 / 6892 km
2017 - 85 / 6820 km
2018 - 81 / 4651 km
2019 - 65 / 4476 km
2020 - 71 / 3230 km
Rzucam wszystko i jadę w Bieszczady

N126n, Golf Plus 1,9 TDI Touran 1,9TDI
2016 - 75 / 6892 km
2017 - 85 / 6820 km
2018 - 81 / 4651 km
2019 - 65 / 4476 km
2020 - 71 / 3230 km
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Re: RE: Re: Hydepark
Benior pisze:Cztery niewiadówki już na polu![]()
Znane nam?
Re: RE: Re: RE: Re: Hydepark
kooba pisze:Benior pisze:Cztery niewiadówki już na polu![]()
Znane nam?
Tak

Karolus pisze:hehehhe, słuchajcie, kolejne posty Pana, że nie i tyle... Nie wiem, gościu chyba myśli że ja "MUSZĘ" sprzedać... A ja chyba odchodzę od myśli o sprzedaży.... heheeh
hahahaah
1 wiadomość:
i 2 wiadomość:
Karol co to za Pajac do Ciebie piszę ....jak tak ma kasę to po co się o 1000 zł targuje .