reflexes z tapatalk
OJ ciągnie Was na łono przyyyyrroodddyyy'Szczerze zazdroszcze.Wypoczywajcie .Nacia pisze:Pozdrawiamy wszystkich co siedzą w domuTaki rodzinny spocik we dwoje sobie zrobiliśmy
Może ktoś też wypoczywa z niewiadówką ?
Nacia pisze:Pozdrawiamy wszystkich co siedzą w domuTaki rodzinny spocik we dwoje sobie zrobiliśmy
Fajnie wam,miłego odpoczynku.Naaaciaaa a powiedz gdzie kupiliście daszek/markizę i jakie są jego wymiary? interesuje mnie taki.Nacia pisze:Pozdrawiamy wszystkich co siedzą w domuTaki rodzinny spocik we dwoje sobie zrobiliśmy
reflexes pisze:My również pozdrawiamy z Łeby. Tym razem bez przyczepy, a z domków na Intercamp 84
reflexes z tapatalk
jacek pisze:Fajnie wam,miłego odpoczynku.Naaaciaaa a powiedz gdzie kupiliście daszek/markizę i jakie są jego wymiary? interesuje mnie taki.
jacek pisze:...gdzie kupiliście daszek/markizę i jakie są jego wymiary? interesuje mnie taki.
DIZZY pisze:reflexes pisze:My również pozdrawiamy z Łeby. Tym razem bez przyczepy, a z domków na Intercamp 84
reflexes z tapatalk
W domkach też jest fajnie. Udanego odpoczynku
reflexes pisze:My również pozdrawiamy z Łeby. Tym razem bez przyczepy, a z domków na Intercamp 84
reflexes z tapatalk
CornBlumenBlau pisze:jacek pisze:...gdzie kupiliście daszek/markizę i jakie są jego wymiary? interesuje mnie taki.
Jacku... nasz ma akurat 2,1m licząc od kedry do słupków, drugi wymiar wynika z typu przyczepy, u nas N126n.
http://www.przedsionki.pl/
polecam też wątek:
viewtopic.php?f=8&t=4343&hilit=daszek
DIZZY pisze:I ja już wypoczywam nad morzem z wszystkimi moimi "przyczepkami". I coś zdradzę - sama zmontowalam swoją elektrownię. Mam akumulator żelowy, regulator ładowania, gniazda w tym jedno na USB. Wszystko na 12V. I właśnie siedzę w budce, i piszę , i podziwiam swój nowo odkryty talent do elektroniki
. No dobra, wszystko to było pod światłym kierownictwem Robcia- dziękuję
[...]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości