Hydepark
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: Hydepark
Dzięki za rady. To były 2 intensywne dni. Staliśmy na ul. Twardowskiego 110. Jest tam pętla i spokój w nocy. Była też inna przyczepa i kamper.
N126n
Remont eNki
Remont eNki
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Żyjecie jeszcze?
Jest tu ktoś?

Jest tu ktoś?

Niewiadów N126n
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
active
unread

Żyjemy, ale co to za życie 

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- Miron EZD
- Fanklubowicz
Dokładnie, jakby co to ja też żyję.
Taki czas zimowy, mało wyjazdów, remonty wstrzymane, każdy teraz myśli o Świętach,
później o Nowym Roku, to i wpisów jakby mniej na forum.
Taki czas zimowy, mało wyjazdów, remonty wstrzymane, każdy teraz myśli o Świętach,
później o Nowym Roku, to i wpisów jakby mniej na forum.

Panie, ja to już myślę o przyszłym sezonie, wyjazdach z budą, na moto, długich weekendach i urlopie. Plany kiełkują, rozwijają się a niektóre już są całkiem dojrzałe. Święta to tradycyjnie nuda. No chyba, że ktoś je spędza w przyczepie to trochę lepiej.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Tak się właśnie zastanawiam co ty mi tu piszesz o przyszłym sezonie. Przecież sezon nigdy się nie kończy. Najlepszym przykładem są dotychczasowe i zapewne przyszłe "sylwestry" w przyczepie.
Niewiadów N126n
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
active
unread
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
active
unread

Wiem, że sezon się nie kończy, ale ja akurat sylwestra w przyczepie spędzałem tylko raz, a taką nomenklaturę stosuję, że tak powiem umownie. Od ostatniego wyjazdu na 11 listopada mamy chwilowy zastój, a dupa świerzbi, ale w sumie za niedługo czas szykować przyczepę na kolejny wypada w świat i rozpoczęcie nowego sezonu 2023 

- Miron EZD
- Fanklubowicz
Oficjalne otwarcie sezonu klubowego w Ciechocinku? 

Nic nie wiem na ten temat, ale jak zrobisz to być może wpadnę
.

- Miron EZD
- Fanklubowicz
reflexes pisze:Nic nie wiem na ten temat, ale jak zrobisz to być może wpadnę.
Ja, to za cienki jestem żeby zorganizować taką imprezę. Ale myślałem o Tobie jako organizatorze niejednej Ciechocińskiej imprezy na otwarcie i zakończenie sezonu.
Taki mam sentyment do tego wydarzenia,
Jakby nie patrzeć to mój pierwszy kontakt z ekipą fanklubową był właśnie w Ciechocinku na topieniu marzanny.

Uwierz mi, że dla chcącego nic trudnego.
Prawdopodobnie będę kupował materac (nie, nie do przyczepy
) piankowy o twardości takiej samej jak w N126n. Tylko nie wiem jaka to wartość, niech ktoś mnie uświadomi 

N126n
Remont eNki
Remont eNki
- mannt
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
To nie takie proste wydaje mi się. Te materace to jak sery dojrzewające. Z wiekiem stają się coraz miększe, zmieniają kolor i zapach. Trudno będzie znaleźć nowy o takich samych parametrach [emoji6]