lukasz1986 pisze:Kurcze. Ale niechcący namieszalem. Przepraszam bardzo i jeśli to możliwe, prosze o zamknięcie tematu.
Źle sformułowałeś zapytanie, niektórzy zrozumieli tak - inni inaczej.
Forum jest po to aby pomagać - zapytałeś oczekując odpowiedzi.
Drogi Wodniku....
Moim skromnym zdaniem odnoszę wrażenie że szukasz dziury w całym, każdy post podważający lub mający inne zdanie od Twojego jest od razu obracany przez Ciebie w taki sposób, że każdy dookoła jest Tobie przeciwny, każdy chce Ci zrobić kuku, każdy uwziął się na Ciebie itp.
Upodobałeś się szczególnie na "zielonych" czyli moderatorów, wszystko źle, wszystko nie dobrze itp. Każdy się uwziął, każdy "uprzykrza" Ci życie, każdy tylko patrzy jak tu "dogryźć" Wodnikowi...
Uwierz mi, że każdy z nas nie ma naście lat, każdy z nas został demokratycznie wybrany, każdy z nas stara się moderować forum aby nie było właśnie takich sytuacji jaka jest... A jaka jest? Co ktoś chce Ci napisać że nie powinieneś - obracasz to tak, że jesteś ofiarą...
Weź się chłopie za jaja i uderz się w pierś, bo każdy z nas na początku starał się Ci wytłumaczyć co i jak i co nam się nie podoba w Twoim działaniu... Ty akurat nie reagujesz i drążysz i prowokujesz nadal... Jedna uwaga do Ciebie to dziesięć usprawiedliwień z Twojej strony...
Ale jeżeli o moją osobę chodzi to nie będzie Cię "niańczył" jak rozkapryszonego urwisa - jeżeli Twoje posty będą wulgarne i zaczepne ze względu na charakter jaki mają - po prostu będą przeze mnie moderowane lub w całości usuwane - na czerwono będę zaznaczał aby też każdy widział.
Przecież nikt z nas modów czy adminów nie piętnuje kogoś ,wszystkich, lub wybrane osoby bo "tak mu się podoba"
Musisz mieć też świadomość że "Ban" jest środkiem zapobiegawczym i sprowadzającym na ziemię. Dla nas osób zarządzających forum jest środkiem zapobiegawczym na ich wulgarne wypowiedzi, obrażające wypowiedzi, wypowiedzi godzące w forum lub godzące w jednostki a tym bardziej forumowiczów - a to musi być wyłapywane i karane.
Musisz mieć świadomość, że forum nie jest "prywatnym folwarkiem" i jak na razie nie Ty nim zarządzasz... Więc dostosuj się człowieku do minimalnych zasad jakie panują i nie postrzegaj każdego jako wroga...
I proponuję trochę merytorycznego podejścia do forum, bo jak na razie to wygląda to tak, jakbyś był zamkniętym w sobie dzieciakiem a forum jest miejscem gdzie możesz "zaistnieć"...
I uwierz mi nie znam nikogo tutaj osobiście, z nikim wódki nie piłem, z nikim pod stołem nie gadam kogo uj.....ać... Po prostu nie podoba mi się Twoje podejście i to co piszesz... Każdy w kulturalny sposób Ci to tłumaczy i pisze, a Ty jak beton i "tak wiesz swoje"
Ogarnij się człowieku bo nikt Cię nie wyrzuca, ani się uwziął na Ciebie itp... Po prostu dostosuj się troszkę do atmosfery panującej tutaj...