pozdrowienia .....
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: pozdrowienia .....
Swoją drogą jechać 1500 km i w necie siedzieć
Zajefajnie musi być w tej Chorwacji. Reklama jak ta lala.

Depeche pisze:Swoją drogą jechać 1500 km i w necie siedziećZajefajnie musi być w tej Chorwacji. Reklama jak ta lala.
swoją drogą jak firma płaci za siedzenie trochę w necie to dlaczego nie skorzystać

a reklama to nie moja sprawa , ani promowanie czegokolwiek

Depeche pisze:Swoją drogą jechać 1500 km i w necie siedziećZajefajnie musi być w tej Chorwacji. Reklama jak ta lala.
Michcio - Ty wciąż wierzysz z bajeczki . ?
Ja Cię pozdrawiam z Kostaryki , ale jutro pozdrowię z Rio de Janeiro .

A może siedzę w biurze po 16 godzin dziennie , bo nie ma pani Lusi i muszę wszytko ja sam ......

cala zaleta "takiego urlopu " to darmowy net ( dopóki szef się nie dowie )

Post usuniety
Ostatnio zmieniony czwartek, 28 lut 2013, 10:46 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
zundapp600 pisze:No to Michał pojechałeś po całości
daj spokój michałowi - sprzedał ukochane dziecko coby mieć na koks na zimę to musi odreagować

kurcze - nie umim wstawiać zdjęc

Paczek pisze:jutro pozdrowię z Rio de Janeiro .![]()
cala zaleta "takiego urlopu " to darmowy net ( dopóki szef się nie dowie )
![]()
![]()
ale chłopie masz zryte pod beretem

chris_666 pisze:
kurcze - nie umim wstawiać zdjęc![]()
a przed chwilą nie mogłeś uwierzyć że nikt nie wie o modemach i internecie oraz tv w laptopie...
ale Ci pomogę ..
poniżej okna w którym piszesz post jest taki prostokącik z napisem "Podgląd" klikasz i widzisz co napisałeś, a po niżej ,po lewo jest zakładka "dodaj załącznik"
klikasz "przeglądaj" dodajesz plik z kompa klawiszem "dodaj plik" następnie klikasz "wyślij"
Mam nadzieję że pomogłem
no i popatrzymy na Twoją bazę

acha i jeszcze jedno
nie musisz pisać posta pod postem zawsze można użyć klawisza "edytuj" górny prawy róg postu...
- mannt
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
jedrek101 pisze:chris_666 pisze:
kurcze - nie umim wstawiać zdjęc![]()
a przed chwilą nie mogłeś uwierzyć że nikt nie wie o modemach i internecie oraz tv w laptopie...
ale Ci pomogę ..
poniżej okna w którym piszesz post jest taki prostokącik z napisem "Podgląd" klikasz i widzisz co napisałeś, a po niżej ,po lewo jest zakładka "dodaj załącznik"
klikasz "przeglądaj" dodajesz plik z kompa klawiszem "dodaj plik" następnie klikasz "wyślij"
Mam nadzieję że pomogłem
no i popatrzymy na Twoją bazę
acha i jeszcze jedno
nie musisz pisać posta pod postem zawsze można użyć klawisza "edytuj" górny prawy róg postu...
Jedrek

w XXI wieku trzeba sobie pomagać, bo można zginąć od tego natłoku informacji

jedrek101 pisze:no i popatrzymy na Twoją bazę
acha i jeszcze jedno
przyzwyczajenie z innych forów, że odpowiadam postem na post, szczególnie, że mam teraz pada i wogóle ciężko się na tym g00wienku cokolwiek robi

Ostatnio zmieniony wtorek, 31 lip 2012, 11:12 przez gosc, łącznie zmieniany 1 raz.
z picasa jest łatwo podlinkować

naciskasz guzik "Img" nad oknem w którym piszemy i pomiędzy kwadratowe nawiasy wklejasz link do fotki - który masz po prawej otwierając fotkę w picasa tylko trzeba ustawić 800px i zaznaczyć opcję "tylko zdjęcie"

Dzięki za fotki, fajna miejscówka

naciskasz guzik "Img" nad oknem w którym piszemy i pomiędzy kwadratowe nawiasy wklejasz link do fotki - który masz po prawej otwierając fotkę w picasa tylko trzeba ustawić 800px i zaznaczyć opcję "tylko zdjęcie"

jedrek101 pisze:z picasa jest łatwo podlinkować
miejscówka trochę się przejadła - to drugi raz w to samo miejsce, ale nie miałem czasu na rozmyślania ( w sumie jestem przewie w pracy więc narzekać nie mogę za bardzo

he he - nie widziałem okienka "image only"

zeszłoroczny zestaw -

tegoroczny

i niewadówkowy chlewik - żeby nie było wam smutno, że nie chwalę laminatu

Szukamy szczęk na podłodze
mariusz724 pisze:Fajne fotki .Pozdrawiam. Cos cicho sie zrobilo.
jakby co to mogę namieszać