CamperMannt
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
-
- Fanklubowicz
Re: CamperMannt
Dla zainteresowanych, czekam też grzecznie w kolejce 

---------------------------------------
N126e 1986r.
T4 Atlantis 1999r.
W210 1998r.
Passat B5 2004r
Ogar 205 1988r. (dwubiegowy)
SEZON 2024 20 noclegów 4 wyjazdy 5040km
N126e 1986r.
T4 Atlantis 1999r.
W210 1998r.
Passat B5 2004r

- mannt
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Do jesieni troche czasu jest ale szybko zleci. Chcesz tak samo jak kampervan czy zmieniamy kolorystykę?
- tomcat
- Moderator
Mega robota; szacun 

Super pomysł z płytą gazową bez płomieni na wierzchu. Solgaz górą
-
- Fanklubowicz
mannt pisze:Do jesieni troche czasu jest ale szybko zleci. Chcesz tak samo jak kampervan czy zmieniamy kolorystykę?
Mnie interesuje oryginał 100%
---------------------------------------
N126e 1986r.
T4 Atlantis 1999r.
W210 1998r.
Passat B5 2004r
N126e 1986r.
T4 Atlantis 1999r.
W210 1998r.
Passat B5 2004r

Witam!
Ta przyczepa w lekkim negliżu to moja. A nie można by było dostać paru zdjęć z dalszych robót. Pozdrawiam Jacek45.
Ta przyczepa w lekkim negliżu to moja. A nie można by było dostać paru zdjęć z dalszych robót. Pozdrawiam Jacek45.
- mannt
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Jasne, że można jeśli tylko jest na to Twoja zgoda.jacek45 pisze:Witam!
Dodam tylko, że miałem okazję rozbierać meble które Jacek zrobił własnymi rękami w latach '80. Chapeau bas Jacku za staranność wykonania i przemyślane rozwiązania.

- tomcat
- Moderator
Wow...
Kolejne ciekawe rozwiązanie wnętrza.
Jacku, kiedy będzie premiera w terenie
Kolejne ciekawe rozwiązanie wnętrza.
mannt pisze:Jasne, że można jeśli tylko jest na to Twoja zgoda.jacek45 pisze:Witam!
Dodam tylko, że miałem okazję rozbierać meble które Jacek zrobił własnymi rękami w latach '80. Chapeau bas Jacku za staranność wykonania i przemyślane rozwiązania.
Jacku, kiedy będzie premiera w terenie

Z jednej strony szkoda tamtych mebli bo znam bardzo dobrze historię tej przyczepy ale to co powstało teraz w jej wnętrzu robi robotę! Jak zawsze mistrzostwo!
- Miron EZD
- Fanklubowicz
Powiem, że jest jakby luksusowo.
No i czuć piniondz.
No i czuć piniondz.

witam!
Niestety kłopoty zdrowotne są winne,że dopiero dzisiaj mogę skomentować powyższe wpisy.
Oczywiście możesz pochwalić się swoją robotą ( to odpowiedż na pytanie Mannata).
Co do mojego wykonawstwa mebli to nigdy nie uczyłem się stolarstwa więc cieszę się,że fachowcy wyrazili pozytywną opinię .
Z tą prenierą w terenie to może być mały problem bo - nieoficjalnie to ta przyczepa byłe już w tym roku na "Poland Rock Festiwal" w sierpniu tego roku.
Ponadto uzgodniłem z moim synem ,że On finansuje remont ( ja nie byłbym już wstanie fizycznie) to i On decyduje o zakresie remontu i wyposażeniu oraz eksploatacji.
Ale myślę ,może mi się uda jeszcze z nią pojechać.
Ale się rozpisałem.Pozdrawiam wszystkich znajomych Jacek45.
Niestety kłopoty zdrowotne są winne,że dopiero dzisiaj mogę skomentować powyższe wpisy.
Oczywiście możesz pochwalić się swoją robotą ( to odpowiedż na pytanie Mannata).
Co do mojego wykonawstwa mebli to nigdy nie uczyłem się stolarstwa więc cieszę się,że fachowcy wyrazili pozytywną opinię .
Z tą prenierą w terenie to może być mały problem bo - nieoficjalnie to ta przyczepa byłe już w tym roku na "Poland Rock Festiwal" w sierpniu tego roku.
Ponadto uzgodniłem z moim synem ,że On finansuje remont ( ja nie byłbym już wstanie fizycznie) to i On decyduje o zakresie remontu i wyposażeniu oraz eksploatacji.
Ale myślę ,może mi się uda jeszcze z nią pojechać.
Ale się rozpisałem.Pozdrawiam wszystkich znajomych Jacek45.
- mannt
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Mam nadzieję, że to przejściowe problemy zdrowotne. Oficjalnie mogę powiedzieć że remont zakończony. Mam nadzieję że będzie okazja spotkać się Jacku z Tobą na jakimś zlocie. Podsyłam kilka zdjęć po remoncie. Mam nadzieję, że będzie to komfortowa dla Ciebie zmiana wystroju wnętrza. 

- robert
- Administrator
Piękna robota!
Słowa uznania....
Słowa uznania....
- robert
- Administrator
Tak mi przeszło przez myśl...
Może zorganizujesz (odpłatnie) warsztaty tematyczne?
Tym bardziej, że czeka mnie robota (WC + prysznic de novo) w Tabbercie.
Szczegóły wkrótce w odrębnym wątku.
PS. W zasadzie już trwa demolka....
Może zorganizujesz (odpłatnie) warsztaty tematyczne?
Tym bardziej, że czeka mnie robota (WC + prysznic de novo) w Tabbercie.
Szczegóły wkrótce w odrębnym wątku.
PS. W zasadzie już trwa demolka....