Ale tak jak mówię. W razie W mogę zahaczyć o keczupową mekkę

A z tym sosem do pakietu to raczej żarcik...

Murano pisze:Jeśli nie ma innej opcji to mogę coś tam po drodze zabrać, z tym że ja dopiero w piatek wieczorem po rozdaniu świadectw ruszam.
stachu_gda pisze:Murano pisze:Jeśli nie ma innej opcji to mogę coś tam po drodze zabrać, z tym że ja dopiero w piatek wieczorem po rozdaniu świadectw ruszam.
Tomek podpuszcza bo pewnie chce żeby go odwiedzić, dobrze wie że ja mu pomogę z transportem
reflexes pisze:
reflexes pisze:Ostatnio dostałem mały podarunek od jednego ze sponsorów zlotu i trochę tego jest
reflexes pisze:a na dobicie czekam jeszcze na nagłośnienie fanklubowe od Kuby
TomekN126N pisze:Eee tam, Wy wszyscy o ketchupie, a zobaczcie jakie profesjonalne zdjęcie reklamowe, że o hostessie nie wspomnę.![]()
Już za to producent powinien skrzynkę przysłać
darkus pisze:Bo markę i zakłady w Kwidzynie kupił Pamapol S.A. w Ruścu jakieś 30 km od Sieradza i tam jest rzeczywiście produkowany ten ketchup. W Kwidzyniu inne dobre rzeczy produkują. Zresztą Kotlin też nie jest produkowany w Kotlinie.Murano pisze:Cały cyrk polega na tym, że używał go Maciek (Sieradz).
Produkowany jest niedaleko Sieradza.
Ma logo Kwidzyna i tylko tam ponoć można go kupić...
Murano pisze:darkus pisze:Bo markę i zakłady w Kwidzynie kupił Pamapol S.A. w Ruścu jakieś 30 km od Sieradza i tam jest rzeczywiście produkowany ten ketchup. W Kwidzyniu inne dobre rzeczy produkują. Zresztą Kotlin też nie jest produkowany w Kotlinie.Murano pisze:Cały cyrk polega na tym, że używał go Maciek (Sieradz).
Ręce opadają...
darkus pisze:Poprawiłem już się wczoraj. Wam się wpadki nie zdarzają ?
darkus pisze:Murano pisze:darkus pisze:Bo markę i zakłady w Kwidzynie kupił Pamapol S.A. w Ruścu jakieś 30 km od Sieradza i tam jest rzeczywiście produkowany ten ketchup. W Kwidzyniu inne dobre rzeczy produkują. Zresztą Kotlin też nie jest produkowany w Kotlinie.Murano pisze:Cały cyrk polega na tym, że używał go Maciek (Sieradz).
Ręce opadają...
Poprawiłem już się wczoraj. Wam się wpadki nie zdarzają ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości