reflexes pisze:Oblejesz badania, wstrzymają Ci uprawnienia i będzie kicha.
noo oblać to chyba bedzie mozna jak straci sie wzrok, ew. jakieś kalectwo w miedzy czasie sie zdarzy.
bo łapiduchy tylko pobieżnie badają...

kooba pisze:Paczek pisze:A po za tym to bardzo smutne , że zgadzamy się na wszystko.....
Ja uważam, że nowe przepisy dotyczące praw jazdy są jak najbardziej OK.
Przeciwny jestem próbom zastosowania ich wstecz.
kooba pisze:reflexes pisze:Oblejesz badania, wstrzymają Ci uprawnienia i będzie kicha.
No ale to właśnie o to chodzi, żeby wyeliminować z grona kierowców tych, którzy stwarzają zagrożenie ze względów zdrowotnych.
Paczek pisze:Kooba dziś masz ...naście lat i czujesz się w sile wieku , jeździsz lepiej niż doskonale , ale za 15 lat , jak już pojawią się siwe włoski i powoli tempo życia spowolnieje, to raczej nie będzie CI miło , jak ktoś dużo młodszy będzie chciał decydować , czy nadajesz się za kółko czy nie .
mannt pisze:W zeszłym roku na ulicy Grunwaldzkiej w Kielcach miałem kolizje będąc w pracy. Starszy Pan zmieniając pas ruchu, nie ustąpił pierwszeństwa i uderzył w środek jadącego obok autobusu. Zatrzymaliśmy się i czekamy na policję, rozmawiamy sobie i pytam co się stało, że we mnie wjechał? A on na to - szczerze to nie zauważyłem tego autobusu. Fakt, że jechaliśmy powoli i większych szkód nie było ale żeby nie widzieć jadącego obok autobusu? Zgodzę się, że osoby starsze to zagrożenie, pijani jeszcze większe. Moja kolizja była w tym samym miejscu co wczorajszy wypadek z dwoma autobusami.
kooba pisze:Ludzie! Ja pitole z kąd wy bierzecie tą nienawiść do państwa i wszędzie ale to wszędzie widzicie pieniądze i chęć ich wyciągnięcia od obywatela. Ja rozumiem, że państwo nas co nie co naciąga, ale to już lekka paranoja,Paczek pisze:Kooba dziś masz ...naście lat i czujesz się w sile wieku , jeździsz lepiej niż doskonale , ale za 15 lat , jak już pojawią się siwe włoski i powoli tempo życia spowolnieje, to raczej nie będzie CI miło , jak ktoś dużo młodszy będzie chciał decydować , czy nadajesz się za kółko czy nie .
Dziękuję za dobre słowo ale naście lat miałem dawno temu i niestety siwy włos zaczyna się gdzie nie gdzie pojawiać
A poważniej to mnie problem badania lekarskiego co 15 lat nie dotyczy....
kooba pisze:Ludzie! Ja pitole z kąd wy bierzecie tą nienawiść do państwa i wszędzie ale to wszędzie widzicie pieniądze i chęć ich wyciągnięcia od obywatela.
....
Paczek pisze:...
ponad 700 tyś darmozjadów !!!...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości