Michał, gratulacje. Biorę cały etat [14h/doba] aby Cię w jakiś sposób naśladować

No i jeszcze córa została to może dla niej choć namiotówka?
Pozdrawiam i tak trzymaj.

CornBlumenBlau pisze: ale faktycznie, pierwsza przyczepka na której nieoryginalny kolor całkiem fajnie wygląda.
robert pisze:CornBlumenBlau pisze: ale faktycznie, pierwsza przyczepka na której nieoryginalny kolor całkiem fajnie wygląda.
No wiesz? Wypraszam sobie![]()
Andrzej132 pisze:Pewnie kupił od jakiegoś generała.
Paczek pisze:...Wyhaczyłem na Allegro...
Paczek pisze:Wyhaczyłem na Allegro i jakoś żal mnie ogarnął , że może kupi ktoś na budowę ( nie daj Bóg), no i przygarnąłem ją.
dworek pisze:Paczek pisze:...Wyhaczyłem na Allegro...
... no kurde, a ja przeglądam i nie zauważyłem jej ... nie to żebym szukał ale kto wie![]()
zajezdnię założysz czy jedną sprzedasz? w końcu dwie 132 w jednym domu to już nieprzyzwoite jest
chris_666 pisze:Paczek pisze:Wyhaczyłem na Allegro i jakoś żal mnie ogarnął , że może kupi ktoś na budowę ( nie daj Bóg), no i przygarnąłem ją.
przeglądam allegro i nie zauważyłem , szkoda że przegapiłem
możesz zdradzić ile dałeś i za ile oddasz ???![]()
i co w środku jest
Paczek pisze:
Oddam ????? - nigdy , przenigdy ( a ile proponujesz ?).
Paczek pisze:W środku taka sama jak nasza dotychczasowa , ale po przeróbkach ( spanie 2 + 2 ( choćto drugie 2 to raczej 1,5) , łazienka z natryskiem, kuchnia , ale bez lodówki . oświetlenie na LED- ach , truma .... Zresztą , pochwalę się na majówce .
zundapp600 pisze:... zaraz zacznie się ...
BYLE DO WIOSNY
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości