Hydepark
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: Hydepark
Znalazłem swój kod rabatowy do GoMarketu. Ktoś chętny mogę odstąpić, bo mi nie potrzebny.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
...tych co się byczyli na urlopach gdy ja pracowałem ... i całą resztę
dworki pozdrawiają z Pragi
...zajechaliśmy tu naszym kopcącym mondeo (jak tirem że żwirem
)
O perypetiach kempingowych napiszę oczywiście i jakiś fotki wklejkę jak tyko telefon uruchomię
dworki pozdrawiają z Pragi
...zajechaliśmy tu naszym kopcącym mondeo (jak tirem że żwirem
O perypetiach kempingowych napiszę oczywiście i jakiś fotki wklejkę jak tyko telefon uruchomię
To napisałem ja, dworek 
Dziękuję, ja jeszcze przed urlopem, ale za dwa tygodnie ... hulaj dusza 
Udanego i efektywnego wypoczynku
Udanego i efektywnego wypoczynku
- kooba
- Administrator

- Kontaktowanie:
Niewiadów N126n
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
RollerTeam Kronos 284TL
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
RollerTeam Kronos 284TL
KIA Sorento '21
active
unread
Takiego leżaka plażowego nie będzie miał nikt... 
Globuski dzięki! Pełna profesja!
Globuski dzięki! Pełna profesja!
- kooba
- Administrator

- Kontaktowanie:
Nie był bym tego taki pewien...
Niewiadów N126n
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
RollerTeam Kronos 284TL
KIA Sorento '21
active
unread
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
RollerTeam Kronos 284TL
KIA Sorento '21
active
unread
Tak sobie dzisiaj przeglądam stare fotki, bo potrzebuje coś znaleźć i taka fajna mi się trafiła. Pierwsze wakacje 2013, kemping Wodnik u Łysego nad Zalewem Sulejowskim.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Tomek ty i przedsionek? 
No Panie, do niewiadówki to ja miałem 3
Ten co powyżej.
Oryginalny
Angielski jakiś chyba
Wtedy jeszcze mniejsze dzieci, wózek i sporo innych zbędnych dupereli no i przyczepa sporo mniejsza to musiałem z tym walczyć. Żeby było śmiesznie wtedy rzadko bywaliśmy gdzieś dłużej niż 2-3 dni i to ciągłe składanie i rozkładanie było jednym z argumentów za tym żeby sprzedać enkę i kupić pieczarkarnie. Teraz potrafię stać tydzień albo dwa w jednym miejscu ale uraz pozostał i przedsionek gnije w garażu.
Oryginalny
Angielski jakiś chyba
Wtedy jeszcze mniejsze dzieci, wózek i sporo innych zbędnych dupereli no i przyczepa sporo mniejsza to musiałem z tym walczyć. Żeby było śmiesznie wtedy rzadko bywaliśmy gdzieś dłużej niż 2-3 dni i to ciągłe składanie i rozkładanie było jednym z argumentów za tym żeby sprzedać enkę i kupić pieczarkarnie. Teraz potrafię stać tydzień albo dwa w jednym miejscu ale uraz pozostał i przedsionek gnije w garażu.
- __ArroW__
- Fanklubowicz

Sama w sobie kuchenka to jest popularna, pytanie czy z takim przyłączem do butli również? Jeździłem i oglądałem przy okazji bez parcia i trafiłem u klienta za 60 zł. 

Pozdr ArroW!

Pozdr ArroW!
Aktualnie ForDzik Custom...
N126E + Volvo V50 2.0 136PS 2007r.
Remont zapiekanki - MaNdArYnA
2019 - 1311 km - 8 nocy
2017 - 530 km - 4 noce w Taborach - 2 noce w Pałacach
2019 - 1311 km - 8 nocy
- krzysztof_cw
- Moderator

- Kontaktowanie:
Mam podobna z wyjściem. W sumie trafiłem przez przypadek bo nie kierowałem się tym przy kupnie. Na allegro są takie i takie do wyboru do koloru
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Chrysler Grand Voyager 3.3 + Chrysler Town&Country 3.6 + Niewiadów N126e + Adria Adiva 502 UK 
- __ArroW__
- Fanklubowicz

Re: RE: Re: Hydepark
A ja z kolei chciałem kupić przy okazji, ale nie na same kartusze. Czyli cena nie jest zła rozumiemkrzysztof_cw pisze:Mam podobna z wyjściem. W sumie trafiłem przez przypadek bo nie kierowałem się tym przy kupnie. Na allegro są takie i takie do wyboru do koloru![]()
Pozdr ArroW!
2019 - 1311 km - 8 nocy
2019 - 1311 km - 8 nocy
- krzysztof_cw
- Moderator

- Kontaktowanie:
Re: RE: Re: RE: Re: Hydepark
Czy ja wiem__ArroW__ pisze:A ja z kolei chciałem kupić przy okazji, ale nie na same kartusze. Czyli cena nie jest zła rozumiemkrzysztof_cw pisze:Mam podobna z wyjściem. W sumie trafiłem przez przypadek bo nie kierowałem się tym przy kupnie. Na allegro są takie i takie do wyboru do koloru![]()
Pozdr ArroW!
Chrysler Grand Voyager 3.3 + Chrysler Town&Country 3.6 + Niewiadów N126e + Adria Adiva 502 UK 
- __ArroW__
- Fanklubowicz

Hmm plus koszta wysyłki i wychodzi na to samo praktycznie
Pozdr ArroW!
Pozdr ArroW!
2019 - 1311 km - 8 nocy