Hydepark
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: Hydepark
Znalazłem swój kod rabatowy do GoMarketu. Ktoś chętny mogę odstąpić, bo mi nie potrzebny.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
...tych co się byczyli na urlopach gdy ja pracowałem ... i całą resztę
dworki pozdrawiają z Pragi
...zajechaliśmy tu naszym kopcącym mondeo (jak tirem że żwirem
)
O perypetiach kempingowych napiszę oczywiście i jakiś fotki wklejkę jak tyko telefon uruchomię

dworki pozdrawiają z Pragi

...zajechaliśmy tu naszym kopcącym mondeo (jak tirem że żwirem

O perypetiach kempingowych napiszę oczywiście i jakiś fotki wklejkę jak tyko telefon uruchomię

To napisałem ja, dworek 

Dziękuję, ja jeszcze przed urlopem, ale za dwa tygodnie ... hulaj dusza 
Udanego i efektywnego wypoczynku

Udanego i efektywnego wypoczynku

Takiego leżaka plażowego nie będzie miał nikt... 
Globuski dzięki! Pełna profesja!

Globuski dzięki! Pełna profesja!
Tak sobie dzisiaj przeglądam stare fotki, bo potrzebuje coś znaleźć i taka fajna mi się trafiła. Pierwsze wakacje 2013, kemping Wodnik u Łysego nad Zalewem Sulejowskim.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Tomek ty i przedsionek? 

No Panie, do niewiadówki to ja miałem 3
Ten co powyżej.
Oryginalny
Angielski jakiś chyba
Wtedy jeszcze mniejsze dzieci, wózek i sporo innych zbędnych dupereli no i przyczepa sporo mniejsza to musiałem z tym walczyć. Żeby było śmiesznie wtedy rzadko bywaliśmy gdzieś dłużej niż 2-3 dni i to ciągłe składanie i rozkładanie było jednym z argumentów za tym żeby sprzedać enkę i kupić pieczarkarnie. Teraz potrafię stać tydzień albo dwa w jednym miejscu ale uraz pozostał i przedsionek gnije w garażu.

Oryginalny
Angielski jakiś chyba
Wtedy jeszcze mniejsze dzieci, wózek i sporo innych zbędnych dupereli no i przyczepa sporo mniejsza to musiałem z tym walczyć. Żeby było śmiesznie wtedy rzadko bywaliśmy gdzieś dłużej niż 2-3 dni i to ciągłe składanie i rozkładanie było jednym z argumentów za tym żeby sprzedać enkę i kupić pieczarkarnie. Teraz potrafię stać tydzień albo dwa w jednym miejscu ale uraz pozostał i przedsionek gnije w garażu.
- __ArroW__
- Fanklubowicz
Sama w sobie kuchenka to jest popularna, pytanie czy z takim przyłączem do butli również? Jeździłem i oglądałem przy okazji bez parcia i trafiłem u klienta za 60 zł. 

Pozdr ArroW!

Pozdr ArroW!
N126E + Volvo V50 2.0 136PS 2007r.
Remont zapiekanki - MaNdArYnA
2019 - 1311 km - 8 nocy
2017 - 530 km - 4 noce w Taborach - 2 noce w Pałacach
2019 - 1311 km - 8 nocy

- krzysztof_cw
- Moderator
- Kontaktowanie:
Mam podobna z wyjściem. W sumie trafiłem przez przypadek bo nie kierowałem się tym przy kupnie. Na allegro są takie i takie do wyboru do koloru
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Chrysler Grand Voyager 3.3 + Chrysler Town&Country + Niewiadów N126e + Adria Adiva 502 UK 

- __ArroW__
- Fanklubowicz
Re: RE: Re: Hydepark
A ja z kolei chciałem kupić przy okazji, ale nie na same kartusze. Czyli cena nie jest zła rozumiemkrzysztof_cw pisze:Mam podobna z wyjściem. W sumie trafiłem przez przypadek bo nie kierowałem się tym przy kupnie. Na allegro są takie i takie do wyboru do koloru![]()

Pozdr ArroW!
2019 - 1311 km - 8 nocy
2019 - 1311 km - 8 nocy

- krzysztof_cw
- Moderator
- Kontaktowanie:
Re: RE: Re: RE: Re: Hydepark
Czy ja wiem__ArroW__ pisze:A ja z kolei chciałem kupić przy okazji, ale nie na same kartusze. Czyli cena nie jest zła rozumiemkrzysztof_cw pisze:Mam podobna z wyjściem. W sumie trafiłem przez przypadek bo nie kierowałem się tym przy kupnie. Na allegro są takie i takie do wyboru do koloru![]()
Pozdr ArroW!

Chrysler Grand Voyager 3.3 + Chrysler Town&Country + Niewiadów N126e + Adria Adiva 502 UK 

- __ArroW__
- Fanklubowicz
Hmm plus koszta wysyłki i wychodzi na to samo praktycznie
Pozdr ArroW!
Pozdr ArroW!
2019 - 1311 km - 8 nocy
2019 - 1311 km - 8 nocy