Tak mi wpadło w ucho....
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
-
- Fanklubowicz
Re: Tak mi wpadło w ucho....
Jeżeli chodzi o covery to nie jestem ich zwolennikiem. Niemniej jednak w zakamarkach jutjubów znaleść można ciekawe wersje. Jak dla mnie to ta wersja jest lepsza niż oryginał
Ale wykonanie poniżej rozwala mi system za każdym razem jak słucham.
Ale wykonanie poniżej rozwala mi system za każdym razem jak słucham.
Poziom alkoholu powyżej 0,5 promila zapewnia doraźną nieśmiertelność...
N126n `89 dizel edyszyn - już nic nie robię, a jednak...
N132T `84 gaz edyszyn
Opel Zafira B '08 - podrobiona pora sprzedać
Ford S-Max mk1 '14 - holownik
Ford Fiesta MK7 '09 -małe, srebrne toczydełko
Towarówka ze Świdnika
N126n `89 dizel edyszyn - już nic nie robię, a jednak...
N132T `84 gaz edyszyn
Opel Zafira B '08 - podrobiona pora sprzedać
Ford S-Max mk1 '14 - holownik
Ford Fiesta MK7 '09 -małe, srebrne toczydełko
Towarówka ze Świdnika
Jeśli mowa o coverach to w styczniu miedzy innymi w Gdańsku zagra Scream Inc czyli ukraiński coverband mojej ukochanej Metallicy. Jest to numero uno jeśli chodzi o coverowania Metallicy. Będzie to koncert z orkiestrą symfoniczną i oczywiście ja tam będę \m/
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- Paweł(SP7GTU)
Jeśli chodzi o covery to ostatnio urwało mi łeb.
Toyota Yaris II(1.33)+N126ES
Uwielbiam ten teledysk
Tworzy super ciepły i niepowtarzalny klimat. Za każdym razem.

Stare ale wciąż mi się podoba ta lekkość

2021 rok 640 km i 7 nocek 
2022 rok 4890 km i 35 nocek
2023 rok 3450 km i 38 nocek
2024 rok 1150 km i 7 nocek

- dankm
- Fanklubowicz
Re: RE: Re: Tak mi wpadło w ucho....
Pierwszy raz słyszę, bardzo mi się podoba. Ja czego mogę słuchać i mi się nie nudzi to też nie nowe.desperos pisze:
Stare ale wciąż mi się podoba ta lekkość
Francuskie 120KM w ropie
Niemiecko-amerykańskie 115KM w ropie
Polsko-chińskie 3,5KM w benzynie
n126E
"E" tylko w dowodzie układ "D"
2018
1500km 38 nocy
2019
1800km 20 nocy
Niemiecko-amerykańskie 115KM w ropie
Polsko-chińskie 3,5KM w benzynie

n126E
"E" tylko w dowodzie układ "D"
2018
1500km 38 nocy
2019
1800km 20 nocy
A ja bardzo lubię ZAZ.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- tomcat
- Moderator
Jest cała masa klasyków , które można słuchać na okrągło.
Jak mam czas i mnie najdzie to przeglądam YouTube w poszukiwaniu takich "staroci".
Jak mam czas i mnie najdzie to przeglądam YouTube w poszukiwaniu takich "staroci".
Ja również, taka incepcja do młodości 
Ś.P. Siwy, niech mu ziemia lekką będzie, już w 93' wykazywał zapędy prorocze:

Ś.P. Siwy, niech mu ziemia lekką będzie, już w 93' wykazywał zapędy prorocze:
- robert
- Administrator
wow.....
2021 rok 640 km i 7 nocek 

Sorry doopy nie urwało. Wolę tą wersję
W tym roku odbył się w San Francisco drugi koncert Metallicy z Orkiestrą Symfoniczną. Niestety nie dane mi było jeszcze obejrzeć filmu z tego wydarzenia.

W tym roku odbył się w San Francisco drugi koncert Metallicy z Orkiestrą Symfoniczną. Niestety nie dane mi było jeszcze obejrzeć filmu z tego wydarzenia.
-
- Fanklubowicz
Jest sacrum i jest profanum. Zagrać Metallice w innej niż oryginalna wersja jest dla mnie profanacją. A słyszałem też i wersję dyskotekową.Ale też nie podobał mi się utwór Dżemu w wykonaniu Metalliki.