Na skrzynkę fanklubu przyszedł mail o poniższej treści.
Nadawca: godek59@gmail.com
"Szanowni Państwo.
Mam na imię Grażyna. Mieszkam w Krakowie,mam 24 lata. Śladem mojego ojca z lat 70-tych kolekcjonuję gadżety różnych firm z całego świata;
naklejki, naszywki,breloczki,foldery,smyczki itp. Mogę pochwalić się niezłą kolekcją. Dlatego o ile to możliwe to bardzo proszę o przysłanie do mojej
kolekcji materiałów reklamowych za które z góry pięknie dziękuję. Pozdrawiam serdecznie. Życzę wielu sukcesów.
P.S.
Czy wysłać zwrotną kopertę ze znaczkiem?-proszę odpisać.
Mój adres;
Grażyna Godek.
os. Centrum C 1/24.
31-929 Kraków."
Może ktoś z was ma czym i zechce się podzielić.
Prośba od Pani Grażyny
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
-
Re: Prośba od Pani Grażyny
Coś by się znalazło. Mam gdzieś parę drobiazgów zarówno z fkn jak i Zundapowej Rzeszy.