Tak mi wpadło w ucho....
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: Tak mi wpadło w ucho....
robert fajne nawet bardzo fajne, a jak podoba ci się to ?
przyczepa N126N + kajak Neptun T100 1969r.
Dystans/liczba nocy w 2016r : 5040/26
Dystans/liczba nocy w 2017r : 1245/7
- robert
- Administrator
Z adresu
wyjmujesz tylko ID czyli to co jest po v=
i wklejasz samo ID
Nie moje klimaty
Kod: Zaznacz cały
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UIN1BHbkpXA
wyjmujesz tylko ID czyli to co jest po v=
v=UIN1BHbkpXA
i wklejasz samo ID
[yt]UIN1BHbkpXA[/yt]
darek126N pisze:robert fajne nawet bardzo fajne, a jak podoba ci się to ?
Nie moje klimaty
Nie moje klimaty
Robert Tommy Emmanuel powinien spełnić Twoje oczekiwania. To coś podobnego do tego co wrzuciłeś. Polecam wysłuchać do końca. To jest mistrzostwo w obsłudze gitarry

a jak podoba ci się to ?
A dla miłośników mocniejszych klimatów i Yngwie polecam serię koncertów pod tajemną nazwą G3
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
szkoda, gość często daje klasykę na gitarę elektryczną, wg, mnie joe satrani, Steve Vai, i Yngwie Malmsteen to guru gitary elektrycznej i goście śą niesamowici dla mnie nie ich poziom jest nie osiągalny
ale warto posłuchać

- robert
- Administrator
reflexes pisze:Robert Tommy Emmanuel powinien spełnić Twoje oczekiwania. To coś podobnego do tego co wrzuciłeś. Polecam wysłuchać do końca. To jest mistrzostwo w obsłudze gitarry![]()
Ooo tak.... Irlandzkie klimaty bardzo mi pasują...
Do tego obowiązkowo w pubie w Dublinie przy Guinnessie
joe satriani na rynku we wrocławiu też kładzie wszystkich 

Cudze chwalimy....
MARIUSZ GOLI
coś mi nie wyszło...
Robercie , pomocy.
MARIUSZ GOLI
coś mi nie wyszło...
Robercie , pomocy.
Ford focus mk2 + n126e
- robert
- Administrator
wow....
To napisałem ja, dworek 

steve pisze:Cudze chwalimy....
MARIUSZ GOLI
no nieźle:) -nigdy na niego nie trafiłem
- robert
- Administrator
Michał Lorenc muzyka z filmu Bandyta 1997
Coś niesamowitego....
Jedna z najlepszych ścieżek dźwiękowych jaką dane mi było usłyszeć.
Coś niesamowitego....
Jedna z najlepszych ścieżek dźwiękowych jaką dane mi było usłyszeć.
robert pisze:Jedna z najlepszych ścieżek dźwiękowych jaką dane mi było usłyszeć.
Świetny film, a muzyka genialna - od wielu lat, stale w mojej samochodowej płytotece
"Co to jest droga to najlepiej dowiedzieć się nogami. A już obowiązkowo bosymi. Dobrze przy tym aby piach nie był ot taki sobie..."
n132d
n132d
...jeszcze o dźwiękach gitarowych - myślę że każdy medal, tzn. gitara ma dwie strony, z jednej wirtuozeria i technika, z drugiej emocje, a gdzieś po środku jest to najlepsze dla ucha
Fajny film, kiedyś był w kinach, warto obejrzeć/posłuchać
Fajny film, kiedyś był w kinach, warto obejrzeć/posłuchać
"Co to jest droga to najlepiej dowiedzieć się nogami. A już obowiązkowo bosymi. Dobrze przy tym aby piach nie był ot taki sobie..."
n132d
n132d