Spisał się rewelacyjnie ale musiałem go oddać bo miał wadę fabryczną.
Zajmuje mało miejsca i szybko się rozkłada ale nie ma jak połączyć go z przyczepą.
Trzeba by było coś kombinować.

tomcat pisze:Ja też mam dylemat.
Posiadam oryginalny przedsionek do N126e ale zastanawiam się nad wymianą na lżejszy.
Wiem,nie ma idealnego rozwiązania ale myślę nad zakupem i przerobieniem uniwersalnego przedsionka z Juli bądź też namiotu tunelowego.Jak myślicie,który z nich okaże się łatwiejszy w adaptacji
Tak,tylko że ten namiot jest "deczko" niższy niż przyczepa, chociaż;fakt,ma większą powierzchnię użytkowąDIZZY pisze:tomcat pisze:Ja też mam dylemat.
Posiadam oryginalny przedsionek do N126e ale zastanawiam się nad wymianą na lżejszy.
Wiem,nie ma idealnego rozwiązania ale myślę nad zakupem i przerobieniem uniwersalnego przedsionka z Juli bądź też namiotu tunelowego.Jak myślicie,który z nich okaże się łatwiejszy w adaptacji
Podpatrzyłam rozwiązanie z namiotem tunelowym kolegi vvarriora. Mnie to przekonało: lekkość, szybki montaż i przylega fajnie do budki, od razy tworząc fartuch pod przyczepą, można rozłożyć cały, albo zwinąć część niezamykaną i ma się krótszy.
tomcat pisze:Ja też mam dylemat.
Zbyszek pisze:Planuję zakup takiego oto zadaszenia:
http://allegro.pl/1-5-uniwersalne-zadas ... 84473.html
Czy ktoś z Was używał już takiego?
naal pisze:Sorki za OT. Renatko widzę, że już zakupiliście słynny koszyk z Ikei na drzwi za 10 zł
Karolus pisze:naal pisze:Sorki za OT. Renatko widzę, że już zakupiliście słynny koszyk z Ikei na drzwi za 10 zł
Nawet 4szt...
Sobie jeden, Koobie jeden i mi 2
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości