szacun....
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Re: szacun....
Nawet wielki szacun
Wymacane na smartphonie
Wymacane na smartphonie
- robert
- Administrator
Paczek pisze: Na pewno powód do dyskusji ....
Jak najbardziej. Ten film mnie mocno poruszył i dlatego chciałem się z Wami nim podzielić.
Ten strażak to człowiek do dużym sercu, wykonujący swoją robotą z wielkim oddaniem.
Mam duży szacun dla takich ludzi, którzy czynami okazują miłość i oddanie tym słabszym i często nieporadnym.
Zwierzętom również... a może właśnie szczególnie zwierzętom.
Tym bardziej, gdy nic nie muszą.
"Zapewniam was:
Wszystko, co zrobiliście dla jednego z tych najmniejszych moich braci,
zrobiliście dla Mnie"
Ewangelia wg Św. Mateusza 25 , 31-46
Oczywiście , bardzo miłe , uczuciowe , łapiące za serce.
Paczek pisze:Oczywiście , bardzo miłe , uczuciowe , łapiące za serce.
...jak wszystko co amerykańskie
"Co to jest droga to najlepiej dowiedzieć się nogami. A już obowiązkowo bosymi. Dobrze przy tym aby piach nie był ot taki sobie..."
n132d
n132d
Moje wątpliwości budzi to, że jest to reklama. Czy macie pewność, że sytuacja jest autentyczna czy może została nakręcona na potrzebę tej reklamy?
Jeżeli to jest autentyk to rzeczywiście pełny szacun.
Jeżeli to jest autentyk to rzeczywiście pełny szacun.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
... choć z drugiej strony , jak te wstrętne koty nie dają spać , bo moja po...na sąsiada trzyma kocice ....
i jeszcze wszech obecne kocie kupska , powycierane tuje, poprzewracane różne graty ....
to czasem różnie myślę o tych przemiłych pieszczoszkach

i jeszcze wszech obecne kocie kupska , powycierane tuje, poprzewracane różne graty ....

Kup sobie pieska
będziesz miał spokój. No może po za kupami
. Co ciekawe ja miałem od początku kiedy mieszkam tu gdzie mieszkam czyli od 8 lat i trochę się o koty bałem, bo pies na początku tego roku zakończył swój żywot ale o dziwo na razie mam spokój. Czasem się jakiś zabłąka i kilka razy już musiałem pogonić ale ogólnie chyba zapach psa się jeszcze utrzymuje.
Sorrki za OT.

Sorrki za OT.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n