Coś ostatnio znajduję same jakieś na topie artykuły.
Chciałby poznać Waszą opinię na temat tego tekstu
Ile według Was w tym tekście jest prawdy?
Są to teksty mocno prawicowe/narodowościowe więc tylko jednej ze stron.
Od razu napiszę też, że nie chodzi mi o wszczęcie jakiejkolwiek kłótni.
Uwaga treści w pewnych kręgach mogą być uznawane za antysemickie.
Jeszcze raz podkreślam nie chcę tu też nikogo obrażać!
http://www.monitor-p" target="_blank\ target="_blank
Tekst wklejałem też na fejsie ale tam Nas jest tylko garstka.
Kolejny artykuł i pretekst do dyskusji
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Kolejny artykuł i pretekst do dyskusji
"dzyń, dzyń, dzyń"
- szerszen83
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Re: Kolejny artykuł i pretekst do dyskusji
Jedyny temat do dyskusji jaki to może wywołać to "CO TO TU ROBI" nasze forum jest campingowo-carawaningowe o tematyce przyczep marki Niewiadów.
Ja w tekście nie znalazłem żadnego odniesienia do powyższych.
Prośba do admina o usunięcie tego z naszego forum.
Nie róbmy z naszego forum politycznego ani religijnego folwarku przepychanek.
Ja w tekście nie znalazłem żadnego odniesienia do powyższych.
Prośba do admina o usunięcie tego z naszego forum.
Nie róbmy z naszego forum politycznego ani religijnego folwarku przepychanek.
Oczywiście nie wniosłeś nic do dyskusji oprócz tego co było napisane żeby tego nie robić. Mało tego domagasz się żeby w dziale na każdy temat dyskutowano tylko o fanklubie i przyczepach. Tak więc informuję Cię, że sprawy fanklubu w dziale sprawy fanklubu, o przyczepach w problemach i sprawdzonych poradach a w dziale pomieszanym na każdy temat każdy może zacząć wątek jaki mu pasuje.
"dzyń, dzyń, dzyń"
- CornBlumenBlau
- Fanklubowicz
Nie mniej jednak widać, że takie tematy jednych ani ziębią, ani parzą,a na drugich działają 

Niewiadówkodystansonoce
2016: 75 / 6892 km
2017: 85 / 6820 km
2018: 81 / 4651 km
2019: 67 / 4888 km
2020: 74 / 3670 km
2021: 75 / 3953 km
2022: 64 / 2978 km
2023: 54 / 6976 km
2024: 57 / 6121 km
2025: 25 / 1262 km
2016: 75 / 6892 km