Tomek patent z zamrożeniem np. wody mineralnej niezły i efektywny można zamrozić kilka małych butelek to i mniej kłopotu z ich upchaniem i jak się rozmrożą to mamy schłodzoną wodę a na dłuższym postoju w trasie zawsze można dodać lodówce ,, kopa " z gazu
Bartekzg pisze:Zastosowanie Ledów i przekazanie zaoszczędzonego prądu na lodówkę jest dobrym pomysłem i sam się do tego zbieram, choć zebrać się nie mogę bo stosuje rozwiązanie podobne do tych powyżej. Wkłady chłodzące włożone rano przez cały dzień wychładzają lodówkę przed popołudniowym wyjazdem zamieniam je na nowe i na weekend jak znalazł. Piwo w naszych warunkach klimatycznych zazwyczaj wychładza się w nocy na dworze a jak nie to wiadro z zimną wodą zawsze pomoże.
zastanawiam się po co seryjnie mam zamontowaną lodówkę 12v/220v skoro lodówka rozładuje aku w kilka godzin a podłączenia do zasilania z samochodu brak? Co kierowało projektantem ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości