Grzałka do ogrzewania wody w orginalnym zbiorniku w n126n.
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Grzałka do ogrzewania wody w orginalnym zbiorniku w n126n.
Dzień dobry
Jaką grzałkę mam kupić do tego zbiornika w N126n.
Z góry wielkie dzięki za wszystkie rady.
-
- Fanklubowicz
Re: Grzałka do ogrzewania wody w orginalnym zbiorniku w n126
ja mam 300W akwariumowa
Wyjazdy 2019 3096 km 27 nocek
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 640 km 2 nocki
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 640 km 2 nocki
Tak właściwie to jaki to ma sens i czemu ma służyć ; mam gaz to czajnik i ognia , mam prąd to drugi czajnik i spoko ewentualnie czarny 10 15L zbiornik ( taki turystyczny prysznic ) na słoneczko i mam ciepłą wodę ; no ale każdy robi jak uważa z przyczepką jesteśmy wolni to nie hotel ani kwatera 

Kapi pisze:Dzień dobry
co chcesz tym osiągnąć - letnią czy wrzątek, na już czy na jutro - zastanów się i dobierz coś z akwariowych
potem zastanów się jak ją zamocujesz, żeby się nie obijała po drodze
a potem się zastanów jakie wygodne jest dbanie o czystość zbiornika z dyndającą grzałką i uważanie żeby tego nie potłuc - chyba, że zbiornik myjesz tylko raz po sezonie

Najlepiej to dwa brzeszczoty i woda się gotuje prawie natychmiast,ale ile to watt to nie wiem ale na pewno bardzo dużo

i uważanie żeby tego nie potłuc
To nie jest problem, bo można już kupić grzałki z tworzywa.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Dzięki za wszystkie rady coś napewno wybiorę.
ireneuszb pisze:Najlepiej to dwa brzeszczoty i woda się gotuje prawie natychmiast,ale ile to watt to nie wiem ale na pewno bardzo dużo![]()
![]()
zależy od długości brzeszczotów i odległości między nimi

można też dwie żyletki w środek dwie zapałki owinąć nitką kawałek kabelka i przy minimalnym poborze też herbatkę zagotuje

Powodzonka w realizacji