1 IV a śmieszne nie było

Piszcie o wszystkim nie związanym z Niewiadówkami i karawaningiem
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark

Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.

Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).

Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Awatar użytkownika
monia.80

1 IV a śmieszne nie było

Postautor: monia.80 » czwartek, 4 kwie 2013, 07:41

1 IV 2013 taką właśnie datę wybrano na likwidację mojego Szpitala im. Jana Bożego w Lublinie. Jak to stwierdził prezydent tego cudownego miasta lepiej dokładać do lotniska które będzie generować straty jeszcze przez trzy lata. Można też wybudować stadion na ulicy Krochmalnej na którym nie będzie miał kto grać bo w tym mieście nie ma drużyn. W Motorze grają jeszcze koledzy Stica80 z podstawówki a Stico80 to co nie którzy przecież wiedzą, że on teraz piłkę kopie w Manchesterze United :D :lol: :D :lol: ale nie ważne taka mnie dopadła...
Lancia Kappa + n126e w planach n132t

Awatar użytkownika
Paczek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: 1 IV a śmieszne nie było

Postautor: Paczek » czwartek, 4 kwie 2013, 08:09

Za miesiąc tam będziemy to pogadamy sobie z tym Waszym prezydentem . Co on sobie myśli ?

Bądź dobrej myśli - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Ps. śliczny avatar - wręcz pyszny :thumbup: :clap:

Awatar użytkownika
stico80
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: stico80 » czwartek, 4 kwie 2013, 09:30

Ps. śliczny avatar - wręcz pyszny :thumbup: :clap:
Sam Jej wybierałem :D Ale starałem się wybrać najbardziej pasujący do wszystkich gabarytów :lol:
Miśka co się łamiesz przecież dalej pracujesz (jeszcze) a pracy mniej bo i czas na neta :lol:
szkoda Ci koleżanek i kolegów ((mi osobiście tych dru.... ach ugryzłem się, zdążyłem))
Teraz bez jaj, wiadomo trochę tak dziwnie jak coś się kończy, szczególnie po 12 latach pracy z tymi samymi ludźmi po prostu każdy się czuje do d.py i tak już jest. Pamiętaj razem damy radę. Wiosny nie będzie ale będzie lato. (podobno wiosnę zajumały muminki) . Jeszcze raz ! Nie myśl o głupotach! Damy rade! :D
"dzyń, dzyń, dzyń"

Awatar użytkownika
marek
Administrator
Administrator

Postautor: marek » czwartek, 4 kwie 2013, 10:28

Jest taka pogoda ,że można grypę złapać i na L-4 iść i kurować się 12 miesięcy :lol:

Wróć do „Na każdy temat”