remonty, przebudowy także naszych przyczep

Piszcie o wszystkim nie związanym z Niewiadówkami i karawaningiem
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark

Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.

Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).

Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Awatar użytkownika
stico80
Przyjaciel
Przyjaciel

remonty, przebudowy także naszych przyczep

Postautor: stico80 » sobota, 8 gru 2012, 10:34

Hejka jako, że wystartowałem z własną działalnością i ją trochę rozszerzam to krótki opis.
Na początku było pranie tapicerki samochodowej, meblowej, dywanów i wykładzin. Następnie doszedł auto-detaling, polerowanie, zabudowy car-video. Trochę ludzi przybyło więc wejście na sprzątanie biur, gabinetów sporadycznie domów, czyszczenie kostki brukowej, elewacji. I znowu trochę ludzi przybyło i doszły usługi remontowo-budowlane takie jak glazury, terakoty, ocieplenia, podbitki i zabudowy domków letniskowych. Po zabudowie małych domków nad jeziorkiem wpadł nam pomysł na zabudowy przyczep głównie naszych. właśnie kończymy drugą taką przyczepkę (niestety z przeznaczeniem na stróżówkę). W następnym tygodniu zaczynamy przebudowę 126e pod życzenie klienta. Postaram się Wam przedstawić życzenia klienta co do przyczepki i fotorelację z prac nad nią. Mam nadzieję też, że Ci Państwo dołączą do naszej społeczności
"dzyń, dzyń, dzyń"

Awatar użytkownika
TomekN126N
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: remonty, przebudowy także naszych przyczep

Postautor: TomekN126N » niedziela, 9 gru 2012, 15:06

Super sprawa, firma się rozkręca, ludzie mają pracę, a klient zadowolony. Dawaj fotki, jak będzie gotowa.
Tę na stróżówkę też pokaż.
P.S. kiedyś myslałem na temat takiej firmy, co kompleksowo czyści samochody u klienta i na temat myjni parowej stacjonarnej i dojazdowej, bo to moim zdaniem fajna sprawa. Mam nawet 4 ary działki przy uczęszczanej drodze wylotowej. Na myjnię by dało radę, ale nie dogadałem sie z jednym gościem od sprzętu i narazie temat umarł. Zresztą w trakcie dogadywania sprawy znalazłem myjnie parową w niedalekim sąsiedztwie :x .
Może zrobię na działce jakąś halę namiotową i np. przechowalnie przyczep :) ?
Nocki/km
2023: 11/460
2022: 12/440
2021: 3/425
2020: 5/1040
2019: 3/420
2018: 30/4184
2017: 24/2850
2016: 12/2540
2015: 23/2530
2014: 15/950
2013: 16/2310