Nasze towarowe ( bagażowe ) Niewiadóweczki

Piszcie o wszystkim nie związanym z Niewiadówkami i karawaningiem
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark

Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.

Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).

Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Awatar użytkownika
Paczek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Nasze towarowe ( bagażowe ) Niewiadóweczki

Postautor: Paczek » sobota, 1 wrz 2012, 16:44

Chciałem zaproponować wątek nt. naszych towarowych i bagażowych przyczepek , oczywiście rodem z Niewiadowa.

Wiadomo , że jednoczy nas tu idea karawaningu i wszyscy jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami przyczepek kempingowych , ale obok nich wielu z nas posiada również przyczepki towarowe i może warto również o nich troszkę podyskutować .

Awatar użytkownika
Paczek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: Nasze towarowe ( bagażowe ) Niewiadóweczki

Postautor: Paczek » sobota, 1 wrz 2012, 16:48

Tak już jest że na każdym zebraniu ktoś musi zacząć ..... :D :D :D :D

Zacznę więc może w te słowa..

Obok Naszej kochanej N132 posiadam również przyczepkę towarowa n 410.
Przyczepkę kupiłem bardzo mocno zdewastowaną , zrobiłem remoncik, troszkę przetuningowałem i dziś wygląda tak :
Obrazek
Obrazek

Tomek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: Tomek » sobota, 1 wrz 2012, 20:14

możemy jak najbardziej:-)

ja na razie mam N250c aktualnie w fazie remontu ale fotke wklejam z dnia pozyskania
Obrazek
Niewiadówka jest jak Sex, można się uzależnić !!!!

N-250c

Awatar użytkownika
KONZIO
Przyjaciel
Przyjaciel
Lokalizacja: jest gdzieś, lecz nie wiadomo gdzie, Świat w którym baśń ta dzieje się...

Postautor: KONZIO » niedziela, 2 wrz 2012, 00:44

Paczku, a może udało by się jakoś wpleść-połączyć te dwa tematy
viewtopic.php?f=13&t=2318&hilit=przyczepy+towarowe
tam też żeśmy (choć może udało się niezbyt obficie),ale próbowaliśmy stworzyć małą kolekcję i trochę żartując, podyskutować o innych "ogonkach" niż mieszkalne?
ad

Awatar użytkownika
Paczek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: Paczek » niedziela, 2 wrz 2012, 14:16

KONZIO pisze:Paczku, a może udało by się jakoś wpleść-połączyć te dwa tematy
viewtopic.php?f=13&t=2318&hilit=przyczepy+towarowe
tam też żeśmy (choć może udało się niezbyt obficie),ale próbowaliśmy stworzyć małą kolekcję i trochę żartując, podyskutować o innych "ogonkach" niż mieszkalne?

a może właśnie będzie lepiej podzielić przyczepki na Niewiadowskie i ... "resztę świata ". W końcu ten klub to Fanklub Niewiadówek....
Oczywiście bez żadnych dyskryminacji. Miałem SAM-a i chętnie o nim pogadam z Wami. Ale teraz mam wyłącznie NIewiadóweczki i ... dobrze mi z tym bez dwóch zdań.
Może było by bardziej przejrzyście gdyby funkcjonowały obok siebie dwa niezależne wątki - "towarówki Niewiadówki " i "towarówki wszystkie inne" . Czas pokaże czy to się przyjmie ..... ?

Póki co - następna z mojej kolekcji - do nie dawna jeszcze kempingowa , ale już niedługo towarowa przyczepka .
Na bazie ramy z n126e powstanie towarówka - jak tylko starczy mi czasu i energii, może jeszcze w tym roku.
Obrazek

Wróć do „Na każdy temat”