ankieta carawaningowa pomoc przy pisaniu pracy magisterskiej

Piszcie o wszystkim nie związanym z Niewiadówkami i karawaningiem
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark

Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.

Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).

Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Awatar użytkownika
bartosz

ankieta carawaningowa pomoc przy pisaniu pracy magisterskiej

Postautor: bartosz » piątek, 17 wrz 2010, 17:15

Witam Serdecznie

Z tej strony Arkadiusz
Jestem studentem ostatniego roku na wydziale Turystyki Międzynarodowej.
Jestem na etapie pisania pracy magisterskiej na temat turystyki caravaningowej w naszym kraju.
Sam uprawiam tę formę turystyki i również jestem zrzeszony w jednym z śląskich klubów.
Wiem, iż nasza karawaniarska brać jest zawsze zgrana i uczynna, dlatego też postanowiłem poprosić
Państwa o wypełnienie przygotowanej przeze mnie ankiety, która okaże się być bardzo pomocną w napisaniu pracy.
Aby wypełnić ankietę wystarczy kliknąć na ten link http://webankieta.pl/ankieta/w1hpr8e761c4/p

Bardzo proszę jeżeli to możliwe o przesłanie tej wiadomości do wszystkich członków klubu.
Za wypełnienie ankiety wszystkim z góry bardzo serdecznie dziękuję i pozdrawiam
Arek.

Awatar użytkownika
kotek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: ankieta carawaningowa pomoc przy pisaniu pracy magisters

Postautor: kotek » piątek, 17 wrz 2010, 18:14

Ale wzięło ich na temat karawaningu, do mnie dotarła ankieta od studentki z Gdyni.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN

Awatar użytkownika
bartosz

Postautor: bartosz » piątek, 17 wrz 2010, 18:50

kotek pisze:Ale wzięło ich na temat karawaningu, do mnie dotarła ankieta od studentki z Gdyni.

czyli spam? podpucha? że niby marketing pod przykrywką studentów jak tak to wywale...

Awatar użytkownika
kotek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: kotek » piątek, 17 wrz 2010, 19:57

Zamknij temat.

Awatar użytkownika
KONZIO
Przyjaciel
Przyjaciel
Lokalizacja: jest gdzieś, lecz nie wiadomo gdzie, Świat w którym baśń ta dzieje się...

Postautor: KONZIO » wtorek, 21 wrz 2010, 19:50

Ja wypełniłem. Nie widziałem tam nic podejrzanego. Pytania jak najbardziej związane z tematyką.
ad

serek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: serek » sobota, 19 lut 2011, 12:16

Ja dostałem pare dni temu, od pewnej Pani z Rzeszowa ... jeszcze nie wypełniłem, ale teraz może sobie dam z tym spokój
życie jak droga, kiedyś się kończy...

Awatar użytkownika
kotek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: kotek » niedziela, 20 lut 2011, 14:20

Od czasu do czasu pojawiają się ankieterzy, którzy chcą pod przykrywką pewnych wiadomości, naszych danych osobowych. Trzeba bardzo uważnie czytać taką ankietę, bo można bezwiednie udostępnić swoje dane. Ja takie prośby praktycznie od razu wyrzucam do kosza, zwłaszcza, że większość nadawców jest zarejestrowana na zagranicznych serwerach.

Wróć do „Na każdy temat”