__ArroW__ pisze:Dobry...
Przywitać się chciałem, ależ mnie tu dawno nie było...aż miło sobie polatać po forum przez przeglądarkę oczywiście
No siema

__ArroW__ pisze:Dobry...
Przywitać się chciałem, ależ mnie tu dawno nie było...aż miło sobie polatać po forum przez przeglądarkę oczywiście
krzysztof_cw pisze:__ArroW__ pisze:Dobry...
No siema
__ArroW__ pisze:O proszę jak ładnie wyrosło na działce, będziesz miał wreszcie trochę swobody jak już wykończycie
No Panie... w takim metrażu zmieści się nawet wc z osobnym prysznicem[emoji2960]. Tak serio to jak patrzę to dla mnie budowa własnego domu to był wspaniały czas. Dużo pracy, wysiłku ale efekty wynagradzały trudy jakie to kosztowało. Gratulacje za umiejętności i odwagę.Romlas pisze:
Żeby nie było, że zapomniałem, to mówię dzień dobry. Aktualnie robię trochę większy projekt jak Niewiadówka i tam spędzam każdy czas poza pracą, bo niestety ekipy drogie a budżet ograniczony i trzeba samemu walczyć.
Dobry, dobry! Jakie szczęście! Dinozaury ożyły [emoji2960]__ArroW__ pisze:Dobry...
I to prawie bezdomne [emoji1787]mannt pisze:Dobry, dobry! Jakie szczęście! Dinozaury ożyły [emoji2960]__ArroW__ pisze:Dobry...
__ArroW__ pisze:Dinozaury ożyły ... I to prawie bezdomne
ruciak76 pisze:Ja widziałem i nawet w niej gościłem...![]()
IMG_20230810_164259.jpg
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości