O muzyce, tańcu i disco-polo
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: O muzyce, tańcu i disco-polo
Albo mój ukochany Maanam 

- Paweł(SP7GTU)
reflexes pisze:A powiem Wam, że chodzi mi po głowie pomysł na zlot rockowo-metalowy bez gram disco czy to polo czy zagranicznego, bez popu, sropu i innego badziewia. Tylko prawdziwe gitary, perkusje i łomot. Obawiam się tylko o frekwencję. Mogłoby być tak jak to bywa zwykle, że leże w budzie na łóżku ze słuchawkami w uszach i mam zlot
Już cię lubię chociaż nie znam

Toyota Yaris II(1.33)+N126ES
Tak jest. Znam Sławka wokalistę i z widzenia jego brata Krzyśka. Kupę lat stołowałem się w jego pubie, a przez kolejne kilka mój najlepszy kumpel wynajmował od niego lokal i też prowadził tam knajpę. Była to właśnie knajpka gdzie tylko gitarki, perkusje i czarny Specjal z kija.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- Paweł(SP7GTU)
Czyli od piaskownicy "Czarne Misterium".
Toyota Yaris II(1.33)+N126ES
W piaskownicy się razem nie bawiliśmy, bo on dobre 8-9 lat starszy ode mnie ale tak, od dawna [emoji869]
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Skoda Octavia / Niewiadów N126 / Niewiadów N250