adek4444 pisze:witam.jeśli sa jeszcze miejsca to wstępnie zgłaszam chęć udziału w zlocie w sielpi.jestem nowy ale już wyremontowałem mobila więc chetnie się zjawie.
tak się składa że w majówkę byłem w sielpi i rozmawiałem że strażnikiem gminnym i podobno pole złota rybka zostało zamknięte przez sanepid w zeszłym roku.jak tam podjechaliśmy to kilka przyczepek na dziko było tam rozbitych i masa małolatów miejscowych.
w razie zainteresowania dysponuje danymi na camping obok regenta.znacznie większy niż regent, nie marudzą żeby było spokojnie no i namiastki cywilizacji(ogrodzone , sanitariaty, prad ,miejsce na ognisko,boisko do siatki).jak beda checi wkleje linka.pozdro
Jak na złotą rybkę to mogę dopisać - bo na REGENTA to już brak miejsc.
KOLEDZY doceniam Wasze dobre intencje , ale nie wprowadzajmy już zamieszania. Nie będziemy co parę dni zmieniać miejsca. Pozostajemy przy kempingu "Złota Rybka".
Spoko spoko = wczoraj dzwoniłem do szefowej kempingu Złota Rybka.
Oni mają umowę z gminą i faktycznie zaczynają dzierżawę od 1 lipca. Ale z związku z tym że 1szy lipca to niedziela to zaczynają właśnie od naszego zlotu . Zapewniła mnie , że wszystko będzie gotowe - prąd, sanitariaty itp. Nawet będą rowerki wodne ..... o ognisku nie wspomnę. (warto wziąć siekierę - będziemy w lesie opału w brud)
Wiem , że tam są dość surowe warunki , ale te dwie noce jakoś damy radę. Kiedyś zlot był w stanicy harcerskiej i też daliśmy rade.... Będzie OK .