XXVII Ogólnopolski Zlot Fanklubu Niewiadówek - SuliCamp i Tajemniczy Dolny Śląsk

Awatar użytkownika
TomekMal
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: XXVII Ogólnopolski Zlot Fanklubu Niewiadówek - SuliCamp i Tajemniczy Dolny Śląsk

Postautor: TomekMal » piątek, 26 gru 2025, 22:01

Pięć miesięcy z lekkim hakiem to sporo, ale na wszelki wypadek miejsce zaklepać trzeba. A więc wypełniłem, wysłałem i wpłaciłem. No trafiliście w punkt, bo już od jakiegoś czasu Aśka mówi o chęci eksploracji Dolnego Sląska. Co prawda, to nieco daleko, ale nie na takie odległości się już zapiekankę ciągało.
Skoda Kamiq 1.5 TSI 150 KM
N126E-1984 z późniejszymi zmianami

W hotelu jestem gościem, w mojej przyczepie jestem u siebie w domu

Awatar użytkownika
Miron EZD
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: XXVII Ogólnopolski Zlot Fanklubu Niewiadówek - SuliCamp i Tajemniczy Dolny Śląsk

Postautor: Miron EZD » piątek, 26 gru 2025, 22:52

tomcat pisze:
Miron EZD pisze:No i masz, ledwo się zaczęło i nie ma szans aby się zapisać na swój numer.

Tym razem mocno przeoczyłeś :)
Miron EZD pisze:...
No nie wiem co teraz. :lol:

66 :?:

Nie, no w życiu, nie ma trzy trzy, nie jadę, tradycja must go on, albo sztuczna inteligencja coś wymyśli, albo mnie nie ma na zlocie i nie jest to szantaż 8-)

Awatar użytkownika
tomcat
Moderator
Moderator

Postautor: tomcat » piątek, 26 gru 2025, 23:04

Hmm... :?
Sztuczna inteligencja formularza nie widzi żeby się odnieść do tej "prośby" :mrgreen:

Awatar użytkownika
tomcat
Moderator
Moderator

Postautor: tomcat » piątek, 26 gru 2025, 23:09

TomekMal pisze:...Aśka mówi o chęci eksploracji Dolnego Sląska...

Extra, że będziecie natomiast żeby zeksplorować Dolny Śląsk to chyba musicie na dłużej tam zawitać, bo ten weekend to zdecydowanie za krótki na to będzie :)

Awatar użytkownika
PioDer
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Kontaktowanie:

Postautor: PioDer » sobota, 27 gru 2025, 00:47

Zapisaliśmy się, przelew przyjdzie z racji świat dopiero w poniedziałek :wink:

arek70
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: arek70 » sobota, 27 gru 2025, 11:38

Formularz poszedł, kasa też. Do zobaczenia.
Pozdrawiam . Ford Focus, Niewiadów N126n

Awatar użytkownika
tomcat
Moderator
Moderator

Postautor: tomcat » sobota, 27 gru 2025, 11:59

Tego się nie spodziewaliśmy... :)
Po ponad dwóch dobach od ogłoszenia zapisów na nasz zlot licznik pokazuje ponad 80 zgłoszeń :shock:

Znakomita większość spełnia warunki uczestnictwa jednak są też małe "kwiatki" :ugeek:
Pamiętajcie, że załoga to np. auto + przyczepa, a nie "auto + przyczepa i dodatkowo dwa auta + dwa namioty"
Takie zgłoszenia są nieakceptowalne i trafiają do kosza :ugeek:
I mała uwaga...
Formularz posiada opcję edycji dlatego jeśli chcecie coś poprawić nie wysyłajcie kolejnego zgłoszenia tylko edytujcie wcześniej przesłaną wersję :geek:

Toma

Postautor: Toma » sobota, 27 gru 2025, 16:23

Tomek, auto to auto, czy konkretna marka/model ?

Awatar użytkownika
Wicia
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: Wicia » sobota, 27 gru 2025, 16:57

tomcat pisze:Tego się nie spodziewaliśmy... :)
Po ponad dwóch dobach od ogłoszenia zapisów na nasz zlot licznik pokazuje ponad 80 zgłoszeń :shock:

Znakomita większość spełnia warunki uczestnictwa jednak są też małe "kwiatki" :ugeek:
Pamiętajcie, że załoga to np. auto + przyczepa, a nie "auto + przyczepa i dodatkowo dwa auta + dwa namioty"
Takie zgłoszenia są nieakceptowalne i trafiają do kosza :ugeek:
I mała uwaga...
Formularz posiada opcję edycji dlatego jeśli chcecie coś poprawić nie wysyłajcie kolejnego zgłoszenia tylko edytujcie wcześniej przesłaną wersję :geek:

Edytowałam formularz a i tak przyszła informacja jakbym wysłała kolejne zgłoszenie.
Dodge Journey
Adria 4153

Awatar użytkownika
reflexes
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: reflexes » sobota, 27 gru 2025, 18:38

A czy lista będzie publiczna czy tajna? Rozważam przyjazd ale chciałbym wiedzieć z kim będę się bawił i czy będzie to ktoś z Fknu.

Awatar użytkownika
tomcat
Moderator
Moderator

Postautor: tomcat » sobota, 27 gru 2025, 19:04

Lista będzie tak jak zawsze publiczna aktualizowana na podstawie zgłoszeń i wpłat. Formularz wystartował w święta, więc z oczywistych powodów nie było aktualizacji.Jeśli mi się uda to dziś pojawi się pierwsza.

Awatar użytkownika
tantalos
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: tantalos » sobota, 27 gru 2025, 19:47

tomcat pisze:Po ponad dwóch dobach od ogłoszenia zapisów na nasz zlot licznik pokazuje ponad 80 zgłoszeń :shock:

Myślę se: a tam, do kwietnia mam czas :lol: a tu do końca roku lista będzie zamknięta :shock:

Awatar użytkownika
Murano
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: Murano » sobota, 27 gru 2025, 21:56

:evil:
reflexes pisze:A czy lista będzie publiczna czy tajna? Rozważam przyjazd ale chciałbym wiedzieć z kim będę się bawił i czy będzie to ktoś z Fknu.

Ja bym szedł "jak w dym" 8-)

Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”