Edit. Wrzucam do przyczepy ozonator więc jakby ktoś miał ochotę przelecieć sobie autko lub pieczarkarnię to zapraszam do biura zlotu. Opłata co łaska - czteropak albo dwa

reflexes pisze:Mazdammm pisze:reflexes pisze:Mazdammm pisze:Żona pyta czy w ośrodku jest pralka.??
Szczerze powiedziawszy nie sprawdzałem. Nie myślałem, że na Zlocie ktoś bedzie uskuteczniał pranie
Tu nie chodzi o sam zlot tylko jedziemy na 2 tygodnie i zawsze można część ciuchów wyprać pozdro dzięki
Jak nie na tym to na innym na pewno znajdziesz. Widzę, że Twoja żona podobna do mojej. Nie może przeżyć bez prania nawet na wakacjach. Ja staram się pakować ciuchy na każdy dzień ale i tak zawsze mamy kempingowe pranie na urlopie. Generalnie na kempingach, szczególnie tych większych pralki są więc pewnie i tu będzie.
Murano pisze:A ja w zamian mega zazdrości dla tych którzy wg "Misia" przyjadą wcześniej gdyż nie mają co robić...Informuje, że zostajemy za to do środy/czwartku. A co!!!
Murano pisze:Reflexes to chyba będzie najdłuższy zlot ever...
A ozonator do Cromki poproszę
Romlas pisze:IMG_20170620_182637.jpg
Zagęszczać ruchy i wpadać, kolacja się robi
Romlas pisze:No tak, ale ja w sobotę zwijam tro
ki bo w niedziele do pracy, i komu będzie bardziej przykro??
Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości